Yhteistyö­kumppanit

Verkosto tukee palveluiden kehittämisessä

Saat jatkuvasti kehittyviä ja kattavia koulutuspalveluita, sillä omien asiantuntijoidemme lisäksi meillä on tukenamme laadukkaat yhteistyökumppanit ja heidän osaamisensa.

Education Finland

Education Finland on kasvuohjelma, joka tukee parhaita koulutuksen tarjoajia heidän kasvullaan kansainvälisillä markkinoilla. Ohjelmaa koordinoi Opetushallitus. Wistec on Education Finlandin jäsen ja löydät meidät Learning materials and Educational tecnology -palveluntarjojien joukosta.

Lue lisää educationfinland.fi

Microsoft Global Training Partner

Microsoft suosittelee koulutuskumppaneita ja oppimiskonsultteja tukeakseen opettajia ja johtajia ymmärtämään, kuinka hyödyntää tekniikkaa oppimisessa. Wistecillä on sertifikaatti suorittaa koulutusta Microsoftin puolesta.

Lue lisää Microsoft yhteistyöstä

EDCL

ECDL-tutkinnot ovat käyttäjien taitoja mittaavia, kansainvälisesti sertifioituja tutkintoja. Wistecin verkkokurssit ovat sisällöltään ECDL-yhteensopivia, ainoana toimittajana Suomessa. Wistec Onlinen verkkokursseilla voit varmistua siitä, että ne ovat tunnetun kansainvälisen standardin mukaisesti toteutettuja.

 

Lue lisää ecdl.fi

Helsingin Kamari Oy

Helsingin Kamari tarjoaa koulutuspalveluita Helsingin seudun kauppakamarin jäsenille. Kauppakamarikaupasta voi ostaa valikoituja Wistecin suosikkikursseja jäsenhintaan.

 

Lue lisää kauppakamarikauppa.fi

Koulutus.fi

Koulutus.fi on Suomen suurin työelämän koulutusten hakupalvelu. Sivustolta löytyy lähes koko Wistecin kurssitarjonta.

 

Lue lisää koulutus.fi

Oppia.fi

Oppia.fi on oppimisen verkkokauppa, josta löytyy laaja koulutustarjonta eri aiheista. Sivustolta löytyy Wistecin avointen kurssien tarjonta kokonaisuudessaan.

 

Lue lisää oppia.fi

Luotettava kumppani

Wistec on rehti kumppani, joka hoitaa velvoitteensa. Kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan, josta löydät yrityksen tiedot ja raportit.

 

Lue lisää tilaajavastuu.fi