Yhteistyö­kumppanit

Verkosto tukee palveluiden kehittämisessä

Saat jatkuvasti kehittyviä ja kattavia koulutuspalveluita, sillä omien asiantuntijoidemme lisäksi meillä on tukenamme laadukkaat yhteistyökumppanit ja heidän osaamisensa.

EDCL

ECDL-tutkinnot ovat käyttäjien taitoja mittaavia, kansainvälisesti sertifioituja tutkintoja. Wistecin verkkokurssit ovat sisällöltään ECDL-yhteensopivia, ainoana toimittajana Suomessa. Wistec Onlinen verkkokursseilla voit varmistua siitä, että ne ovat tunnetun kansainvälisen standardin mukaisesti toteutettuja.

Lue lisää ecdl.fi

Helsingin Kamari Oy

Helsingin Kamari tarjoaa koulutuspalveluita Helsingin seudun kauppakamarin jäsenille. Kauppakamarikaupasta voi ostaa valikoituja Wistecin suosikkikursseja jäsenhintaan.

Lue lisää kauppakamarikauppa.fi

Koulutus.fi

Koulutus.fi on Suomen suurin työelämän koulutusten hakupalvelu. Sivustolta löytyy lähes koko Wistecin kurssitarjonta.

Lue lisää koulutus.fi

Oppia.fi

Oppia.fi on oppimisen verkkokauppa, josta löytyy laaja koulutustarjonta eri aiheista. Sivustolta löytyy Wistecin avointen kurssien tarjonta kokonaisuudessaan.

Lue lisää oppia.fi

Luotettava kumppani

Wistec on rehti kumppani, joka hoitaa velvoitteensa. Kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan, josta löydät yrityksen tiedot ja raportit.

Lue lisää tilaajavastuu.fi

Suomen Vahvimmat

Wistecillä on Suomen Vahvimmat -sertifikaatti, jonka myöntää Suomen Asiakastieto Oy. Se on merkki erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Lue lisää asiakastieto.fi