Tiina Lähteenmäki työskentelee Wistecin myyntitiimissä

Tiina innostuu ideoinnista, myynnistä, laatuasioista – ja monesta muusta

Asiakaspalvelijana ja myyjänä Tiina on kiinnostunut ensisijaisesti asiakkaan haasteista ja konkreettisista tavoitteista:

“Olen harkitseva ja rauhallinen kehittäjä, joka pyrkii aina tarjoamaan kullekin asiakkaalle yksillölliset ja joustavat palvelut. Minua innostavat etenkin ideointipalaverit, myynti, markkinoinnista, tiimityö ja laatuasiat.” 

 

Tiinan pikahaastattelu:

Kenen kanssa juttelemme?

Olen Tiina Lähteenmäki, ratkaisumyyjä. Synnyin Lahdessa, jossa opin yrittäjäperheessä asiakaspalvelutaitoja heti, kun yletyin myyntitiskin takaa kodinkoneita esittelemään. Muutin pääkaupunkiseudulle opiskelemaan IT-alaa ja valmistuin ensimmäisten IT-tradenomien joukossa Heliasta.

Olen osallistunut myynti- ja esimiesvalmennuksiin, suorittanut kansainvälisen palveluhallinnan sertifikaatin (ITIL) ja seuraan eri alojen verkkokoulutustarjontaa meillä Suomessa ja muualla maailmassa.

Miksi olet ratkaisumyyjä?

Olen aina pitänyt uuden suunnittelusta ja sytyn tavoitteellisesta työstä. Työkalujen opettelu on jatkuvaa ja työhöni liittyvää asiaa tulee paljon eri suunnalta – samoin uusia, kiinnostavia kontakteja.

Käytössäni on onneksi aivan loistava kouluttaja- ja kollegakaarti ideoineen. Pyrimme siihen, että jokainen asiakaspalvelukokemus on huippulaatua ja että toimintamme ihan oikeasti saa muutoksia aikaan yksittäisen työntekijän ja tiimien toimintaan.

Jokainen työviikko on erilainen – toimitamme nopeiden koulutustilausten lisäksi jatkuvaa, sopimuspohjaista palvelua ja luomme asiakkaiden kanssa uusia ratkaisuja pilotointiin.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Minusta saa aina pelikaverin mailapeleihin ja pidän kaikenlaisesta luonnossa liikkumisesta. Nautin ihan tavallisesta perhearjesta kolmen lapsen, aviomiehen ja espanjalaisen löytökoiramme kanssa.

Kivan tekemisen fiiliksen saan kierrätysideoista ja käsitöistä. Rentoudun lukemalla ja ystäviä tapaamalla.

Mllaisia terveisiä haluat lähettää asiakkaille?

Anna meidän yllättää sinut! Ratkaisumme herättävät neuvottelutilanteissa paljon mielenkiintoa ja niitä on mukava esitellä.

Näin pääset helposti alkuun

Haluatko keskustella organisaatiosi koulutustarpeista ja löytää sopivimmat vaihtoehdot?

Ota yhteyttä myyntiimme, joka auttaa sinua yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Tai lähetä meille tarjouspyyntö lisätietoineen, niin otamme sinuun yhteyttä!