Leena Eklund työskentelee Wistecin myyntitiimissä

Leena nauttii ihmisten kohtaamisesta 

Myyntitehtävät ja ihmiset ovat aina olleet Leenan juttu. Siksi hän sopiikin mainiosti kohtaamaan uusia ja vanhoja asiakkaitamme. Hän itse kuvaakin työnsä ydintä näin: 

“Asiakaslähtöinen ajattelu, ratkaisukeskeisyys ja ostamisen helppous ovat minulle tärkeitä asioita ja teesejä, joita hyödynnän tätä työtä tehdessäni. Asiakas tulee työssäni aina ensimmäisenä ja asiakaskohtaamiset ovatkin viikon parhaita kohokohtia.”

Leenan pikahaastattelu:

Kuka olet ja mistä tulet?

Hei! Nimeni on Leena Eklund ja työskentelen Wistecissä myynnin parissa.

Olen aina työskennellyt myyntitehtävissä ja koenkin sen olevan ehdottomasti minun juttuni. Lisäksi olen opiskellut Haaga-Heliassa tradenomiksi iltalinjalla ja tein lopputyöni johtamisesta ja lean-ajattelusta.

Mikä koulutusalassa kiinnostaa?

Kuvaavia luonteenpiirteitäni ovat varmaankin uteliaisuus ja uusista asioista innostuminen. Koulutusrintamalla tapahtuukin koko ajan, kun tekniikat ja teknologiat kehittyvät ja muuttuvat.

Tällä hetkellä puhumme paljon tekoälystä ja robotiikasta sekä niiden hyödyntämisestä. Emme voi jämähtää paikoillemme, siksi koulutuksella ja rehdillä uteliaisuudella on suuri merkitys myös jatkossa. Koulutuksen avulla yrityksien henkilöstö pysyy kehityksen tahdissa eikä putoa kärryiltä.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Perhe ja koti ovat tärkeitä asioita meille jokaiselle, myös minulle. Lapset ovat omalta osaltani jo aikuisia ja omissa ympyröissään. Aika usein kutsumme ruokapatojen ääreen ystäviä ja sukulaisia, voisi jopa sanoa kokkaamisen olevan harrastukseni ja onkin kiva kokeilla itse, eikä ostaa valmiina.

Viihdyn metsissä sienien ja marjojen perässä. Samoin pääkaupunkiseudun uimahallit ovat paikkoja, joista minut saattaa löytää. Talvella uin meressä. 

Olen kotoisin pohjoisesta, Meri-Lapista, jonne on edelleenkin päästävä. Omaan tietynlaisen Lappi-hulluuden, joka näkyy aina sinne päästyäni rauhoittumisena yksinkertaisten asioiden ääreen.

Näin pääset helposti alkuun

Haluatko keskustella organisaatiosi koulutustarpeista ja löytää sopivimmat vaihtoehdot?

Ota yhteyttä myyntiimme, joka auttaa sinua yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Tai lähetä meille tarjouspyyntö lisätietoineen, niin otamme sinuun yhteyttä!