Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.
Me teemme täällä töitä

Me teemme täällä töitä

Tiina Lähteenmäki - Avainasiakaspäällikkö

Julkaistu 22.11.2016

Kenen kanssa puhutaan?
Olen Tiina Lähteenmäki, ratkaisumyyjä ja koulutussuunnittelija. Synnyin Lahdessa, jossa opin yrittäjäperheessä asiakaspalvelutaitoja heti kun yletyin myyntitiskin takaa kodinkoneita esittelemään. Muutin pääkaupunkiseudulle opiskelemaan tietojenkäsittelyä, projektityötä ja systeemisuunnittelua ja valmistuin ensimmäisten IT-tradenomien joukossa Heliasta 90-luvun lopulla. Päätin jo opiskeluaikana, että haluan työskennellä yritysten parissa ja kehittämishankkeissa. Olen kerännyt työkalupakkiini sovellustuntemuksen lisäksi kokemuksia myynti- ja tiimityövalmennuksista, laatukoulutuksista ja viimeisimpänä ITIL Foundation -palveluhallinnan sertifikaatin (terveisiä Larille Wakaruun).

Harrastustoiminta urheilun parissa ohjasi minut oto-tiedottajaksi - edelleen innostun mailapeleistä ja nautin ihan tavallisesta perhearjesta kolmen lapsen, aviomiehen ja espanjalaisen löytökoiramme kanssa.

Lue lisää »

Leena Eklund - Avainasiakaspäällikkö

Julkaistu 21.11.2016

Kuka olet?
Olen Leena Eklund. Asun Espoossa Kauklahdessa. Perheeseeni kuuluvat mieheni ja poismuuttaneet ja aikuistuneet lapseni. Harrastan joogaa sekä uintia lämpimässä että jäisessä vedessä ja kahvakuuliakin käyn nostelemassa. Luontoon ja metsään on kiva pujahtaa ympäri vuoden ihastelemaan ja vaeltelemaan. Luonnon lisäksi lähellä sydäntäni on ruoanlaitto. Hyvin usein lasteni lisäksi saamme perjantaina myös ystäviämme illalliselle kanssamme. Kokkaaminen on kivaa ja syöminen yhdessä on erittäin hauskaa. Maittavan aterian jälkeen on elämä taas mallillaan. Olen luonteeltani positiivinen ja ulospäinsuuntautunut. Koetan olla murehtimatta asioita mille en mitään voi. Mutta niihin epäkohtiin, joihin voin vaikuttaa, pyrin puuttumaan. Reilu ja avoin peli on mielestäni parasta. Ja tämä toteutuu niin täällä Wistecissä työkuvioissa kuin kotona perheen kanssa. Koetan huumorin ottaa mukaan mahdollisimman moneen asiaan.

Lue lisää »

Juhana Liesimaa - asiantuntija

Julkaistu 04.10.2016

Kuka olet?

Juhana ”Junnu” Liesimaa, ICT kouluttaja vuodesta 1998. ICT urani alkoi vuonna 1984 kun sain Commodore 64:n. Jo samana iltana oli kohtalo ”taputeltu”; olin varma, että näissä kuviossa sitä tullaan olemaan. Myöhempi elo on kerryttänyt laajasti työkokemusta eri aloilta, mutta rakkaus tekniikkaan on säilynyt ja entisestään kasvanut. Viimeiset 18 vuotta on vierähtänyt kouluttamisen ja konsultoinnin parissa. Asun rintamamiestalossa Vantaalla. Vapaa-aika menee taloa remontoidessa, mikä onkin sopivaa vastapainoa it- jutuille.

Lue lisää »

Marko Ekroth - asiantuntija

Julkaistu 26.04.2016

Kuka olet?

Olen Marko Ekroth, ICT-alan tietopankki. Alkuperäiseltä koulutukseltani olen kokki ja baarimestari mutta kouluttautumisen kautta päädyin nykyiseen hommaani. Tehtäviini kouluttajaksi ja konsultiksi siirryin jo 15 vuotta sitten. Koulutustehtävien lisäksi olen toiminut yrittäjänä. Parhaiten minut tunnistaa mustista buutseista.

 

Lue lisää »

Erkki Renvall - asiantuntija

Julkaistu 08.03.2016

Kuka olet?
Olen Erkki Renvall, jo viidenkympin virstanpylvään reilusti ylittänyt ICT-alan moniottelija. Alkuperäiseltä koulutukseltani olen arkeologi ja kulttuurien tutkija, mutta virta vei uuden kouluttautumisen kautta ICT-alalla. Arkeologin tehtävien lisäksi aikaisempaan työhistoriaani kuuluu erilaisia kulttuurialan tehtäviä ja olen toiminut jopa video- ja elokuvakulttuurin ohjaavana läänintaiteilijana yhden toimikauden. Nykyisiin tehtäviini kouluttajaksi ja konsultiksi siirryin jo lähes 25 vuotta sitten. Koulutustehtävien lisäksi olen toiminut yrittäjänä sekä ICT-alan yritysten erilaisissa johtotehtävissä, mutta niidenkin ohella olen pyrkinyt säilyttämään tuntuman kentällä tapahtuvaan konsultointi- ja koulutustyöhön.

Lue lisää »

Juha Huhtanen - toimitusjohtaja

Julkaistu 15.12.2015

Toimitusjohtaja Juha HuhtanenToimitusjohtaja Juha Huhtanen

Kenen kanssa puhutaan?
Nimeni on Juha Huhtanen, 46-vuotias yrittäjä. Olen syntynyt Tampereella ja asun nykyään Porvoossa. Tulin 1997 omistajaksi ja yrittäjäksi Datafrank Oy:n koulutuspalveluita tarjoavaan yritykseen. Jo silloin tajusin, että palvelumyynti on minun juttuni. Näissä merkeissä on nyt tultu Datafrankin ja Salcom Group: Oy:n vuosien kautta nykytilanteeseen, eli Wistec Training Oy:n, jonka perustaja ja yrittäjä olen. 2000-luvun alussa tajusin opiskeluiden jääneen puolitiehen ja suoritin englanninkielisen MBA-tutkinnon Tallinnan teknillisessä korkeakoulussa.

Lue lisää »

Esa Riutta - asiantuntija

Julkaistu 24.11.2015

Asiantuntija Esa RiuttaAsiantuntija Esa Riutta

Kuka olet?
Esa Riutta, päivää. Olen sellainen kolmenkympin ylittänyt perheen isä jolla on vielä intoa oppia uutta. Minussa on vähän besserwisserin vikaa, mutta tässä työssä se lasketaan eduksi, sitten vielä pakonomainen tarve jutella ihmisille - mikä selittää miten en koodaajaksi päätynyt. Varsinaisesti työt koulutusalalla aloitin Datafrankin palveluksessa 2008. Tuki- ja koulutusjuttuja olen oikeastaan tehnyt lapsesta asti: vanhemmilleni pikkupoikana ohjelmoin videot ja kanavat televisioihin.

Lue lisää »

Pertti Berg - asiantuntija

Julkaistu 21.10.2015

Asiatuntija Pertti BergAsiatuntija Pertti Berg

Kenen kanssa puhutaan?
Nimeni on Pertti Berg ja ikää on kertynyt nyt 36 vuotta. Stadin kundeja syntyjään ja nykyisin asustelen Kalliossa. Kouluja on käyty Tietoliikenneinsinööriksi (AMK) asti kunnialla ja ylempi AMK on vielä ns. tuotantoputkessa. Valmistuin 2005, jolloin aloitin suoraan koulusta Datafrank Oy:ssä kouluttajana. Firma on vaihtunut alla melkein yhtä tiheään kuin titteli käyntikortissa mutta samalla tiellä ollaan edelleen.

Lue lisää »