Petteri Yrjölä on Wistecin kouluttaja

Petteri on tietoturvan ja mobiilin ekspertti 

Olen erikoistunut liikkuvan työn ratkaisuihin ja tietoturvaan. Uralleni osuneet työtehtävät ovat jo itsessään koulineet minusta alan ammattilaisen, mutta toki näitä aihepiirejä tulee jatkuvasti kehittää.

Tarkennettuna, liikkuvan työn ratkaisut tarkoittavat vaikkapa älypuhelimia, niiden käyttöä ja hallintaa niin yrityksen työntekijänä kuin yksityishenkilönäkin. Tietoturva taas keskittyy enemmän kokonaisuuteen sekä henkilöstön tietoturvan perusosaamisen kehittämiseen ja hallintaan.

Petterin pikahaastattelu:

Kuka olet?

Terve, olen Petteri,  ICT-alan moniosaaja ja intohimoinen kouluttaja.

Taustani on aikamoisen monipuolinen: alkujaan olin Puolustusvoimien kantahenkilökuntaa upseerishenkilönä, sittemmin Nokiassa, Telia Mobilen Suomen toiminnoissa, Corenetissa ja KPMG/Telewarella tehtävissä, jotka ovat aina liittyneet jotenkin asiakastarpeiden ratkaisemiseen ja kouluttamiseen.

Harrastelen liikunnallisia juttuja, mutta useammin kotikatsomosta käsin. Koira pitää sitten huolen siitä, että isäntä ei pääse liiaksi vajoamaan sohvan syövereihin.

Mistä pidät työssäsi?

Työssäni parasta ovat vaihtelevuus ja ihmiset. Toki tuo ratkaisukeskeinen lähestyminen antaa minulle suurta mielihyvää, etenkin silloin, kun löydämme asiakkaan kanssa hyviä ratkaisuja ongelmiin.

Kliseisesti: ei ole kahta samanlaista päivää, vaikka kalenterimerkinnän mukaan näin voisi olettaa.

Mitä terveisiä haluat lähettää asiakkaillesi?

Lähinnä haluan painottaa, että varsinaisen työn ja päätöksien tekeminen hyvin vaatii myös niiden osaamista ja vuorovaikutussuhteiden ymmärtämistä.

Monikymmenvuotisen kokemuksen antamalla syvällä rintaäänellä todettuna, tätä ei voi saavuttaa vain sillä, että ”valmistuin vuonna 1990”. Kouluttautuminen ja opiskelu on koko elämänkestoinen tie.

Katso Petterin esittelyvideo

Palautetta Petterin kursseilta

Koulutus oli hyvä kattaus perustason asioita, joita kaikkien pitää tietää. Sain myös uusia vinkkejä, vaikka asioista muuten jo kohtuullisen hyvin tiesinkin.

Kyber- ja tietoturvaa käytännönläheisesti

Tutustu koulutuskalenteriin

Valitse avoimista koulutuksistamme itsellesi sopivin aihe ja tapa oppia. Tutustu Wistecin koulutuskalenterin tarjontaan ja varaa paikkasi ajoissa!