Marko Ekroth on Wistecin kouluttaja

Markon suosikkeja ovat SharePoint ja O365

Vuosien varrella olen kouluttanut laajasti erilaisia ohjelmistoja ja teknologioita. Tällä hetkellä selkeä suosikkini on Sharepoint ja Office 365 -palvelut. Lisäksi Adoben tuotteet, kuten Photoshop ja InDesign, ovat lähellä sydäntäni.

Koulutusten lisäksi teen mielelläni konsultointeja esimerkiksi Office 365 tai Sharepoint -työtilojen käyttöönottoon liittyen.

Markon pikahaastattelu:

Kuka olet?

Olen Marko Ekroth, ICT-alan tietopankki. Tehtäviini kouluttajaksi ja konsultiksi siirryin lähes 20 vuotta sitten.

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen kokki ja baarimestari, mutta kouluttautumisen kautta päädyin nykyiseen hommaani ICT:n pariin. Koulutustehtävien lisäksi olen toiminut yrittäjänä.

Mistä pidät työssäsi?

Kouluttajan ja konsultin toimenkuva on muutakin kuin pelkkää kouluttamista. Hienointa yrityksessämme on mahdollisuus osallistua kaikkeen toimintaan, myös niihin osa-alueisiin, missä omat vahvuuteni ovat heikommat.

Opin jatkuvasti uutta ja erilaisissa ympäristöissä kouluttaessani pääsen ratkaisemaan mitä mielenkiintoisempia ongelmia. Kaikki tämä antaa minulle suurta tyydytystä sekä haastetta.

Mitä terveisiä haluat lähettää asiakkaillesi?

Työelämässä tekniikka kehittyy huimaavaa vauhtia ja pelkällä ”tekemällä oppii” -asenteella ei pääse enää kovin pitkälle. Kolme tuntia koulutusta säästää usealta henkilöltä helpostikin kymmenen tuntia. Tämä tuo säästöjä ja vähentää proppujen palamista, kun Googlekaan ei auta.

Voit olla kanssani erimieltä, mutta olet silloin vain väärässä.

Katso Markon esittelyvideo

Palautetta Markon kursseilta

Kouluttaja puhui asiantuntevasti, mutta ymmärrettävästi ja elävästi. Ei alkanut nukuttaa kurssin aikana.

SharePoint sisällöntuottajille

Kurssi oli oikein mielenkiintoinen ja antoi hyvän pohjan Photoshopin käyttöön! Koin aidosti oppineeni paljonkin kahden päivän aikana. Kiitokset kuuluvat kouluttajalle: selkeä opetustyyli, tempo myös tarpeeksi rauhallinen. Hyvä huumori myös!

Adobe Photoshop CC

Vastasi toiveitani. Mentiin riittävän hitaasti ja Marko osasi asiansa. Kiva, kun voi harjoitella Onlinena.

Adobe InDesign CC

Tutustu koulutuskalenteriin

Valitse avoimista koulutuksistamme itsellesi sopivin aihe ja tapa oppia. Tutustu Wistecin koulutuskalenterin tarjontaan ja varaa paikkasi ajoissa!