Arja Kesseli on Wistecin kouluttaja

Arjalle palkitsevinta on tyytyväinen asiakas

Olen erikoistunut viestintäratkaisuihin ja niiden kouluttamiseen. Osaamisalueenani ovat puheviestintäratkaisut sekä erilaisten asiakaspalvelukokonaisuuksien suunnittelu, toteutus ja käyttöönotto koulutuksineen.

Koulutusmenetelmiäni ovat esimerkiksi lähikoulutus pienryhmille, luokkakoulutus isommalle joukolle, erilaiset tietoiskut, etäkoulutus ja webinaarit sekä henkilökohtainen käyttöönottotuki ja opastus.

Amin pikahaastattelu:

Kuka olet?

Olen Arja, ja minut tunnetaan myös nimellä Ami. Olen aikuisen naisen ikään ehtinyt koulutuksen ammattilainen, jolla on takana yli 20 vuoden taival monipuolisia asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviä erilaisissa ICT-alan yrityksissä.

Viime vuosina olen käyttökouluttanut Elisan yritysasiakkaita. Koulutuksen pääpaino on ollut palveluiden määrittely ja koulutukset erilaisille käyttäjäryhmille.

Mistä pidät työssäsi?

Pidän työni monipuolisuudesta sekä uusien ja jo olemassa olevien asiakkaiden kohtaamisesta. Ihan parasta on ihmiset!

Nautin, kun saan työskennellä suoraan asiakasrajapinnassa. Työni on parhaimmillaan silloin, kun voimme yhdessä asiakkaan kanssa pähkäillä, miten ratkaisu tai palvelukokonaisuus muovautuu heidän tarpeisiinsa räätälöidyksi.

Kaikista palkitsevinta on, kun kaikki menee nappiin ja asiakas on aidosti tyytyväinen, niin palveluun kuin koulutukseenkin.

Millaisia terveisiä haluat lähettää asiakkaillesi?

Kouluttamiseen ja perehdytykseen kannattaa panostaa aina. Ne asiat, jotka tunneista ja joskus euroista säästetään, kostautuvat helposti monien tahojen selvittelytyöllä ja ajankäytöllä.

Vierivä kivi ei sammaloidu. Oppiminen, uuden oivaltaminen ja sisäistäminen on asenne, ei ikäkysymys.

Tutustu koulutuskalenteriin

Valitse avoimista koulutuksistamme itsellesi sopivin aihe ja tapa oppia. Tutustu Wistecin koulutuskalenterin tarjontaan ja varaa paikkasi ajoissa!