Kouluttajat ja asiantuntijat

Kokemusta ja osaamista ihmiseltä ihmiselle

Haluatko oppia uutta tai vetreyttää taitojasi osaavan kouluttajan kanssa? Säästä aikaasi ja ilmoittaudu Wistecin koulutukseen. Kaikilla asiantuntijoillamme on pitkä kokemus kouluttamisesta tehokkaasti, yksilöllisesti ja ilman pönötystä.

Pertti Berg

Pertti on monen hatun mies: kouluttaja, tuotekehittäjä ja palveluiden viejä. Hän kouluttaa pääasiassa O365-aiheita, kuten Exceliä ja SharePointia, ja toimii asiakkaidemme osaamisen kehittämisprojekteissa. Pertti tekee myös tuotekehitystä sekä edistää Wistecin yhteistyötä kansainvälisillä markkinoilla.

Lue lisää...

Marko Ekroth

Marko kouluttaa kokemuksella kaikenlaisia aiheita Microsoftin Office-ohjelmista Adoben PhotoShop-, InDesign ja Illustrator-ohjelmiin. Hänen sydänkäpysenään on O365 ja etenkin SharePoint, josta löytyy aina jotain uutta ja innostavaa. Lisäksi tämä ICT-tietopankki konsultoi ja ratkaisee asiakkaidemme tietoteknisiä ongelmia.

Lue lisää...

Arja Kesseli

Ami on erikoistunut viestintäratkaisujen kouluttamiseen. Tapoja ovat lähikoulutus pienryhmille, luokkakoulutus, tietoiskut, etäkoulutus ja webinaarit sekä henkilökohtainen käyttöönottotuki ja opastus. Mielekkäintä Amille onkin suoraan asiakkaiden kanssa työskentely ja yhdessä onnistuminen.

Lue lisää...

Juhana Liesimaa

Juhana kouluttaa laajasti Office-ohjelmia ja O365-ratkaisuja sekä Accessia, Lotus Notesia ja yritysten omiakin ohjelmia. Excel on kuitenkin ylitse muiden ja hänen vahvinta osaamistaan ovatkin Excelin BI-työkalut. Junnun mielestä kouluttajan työssä parasta on tavata uusia ihmisiä ja löytää entistä parempia työtapoja.

Lue lisää...

Pekka Päärnilä

Pekka on tietotekniikan kouluttaja, jolla on hallussa Microsoft Officen ohjelmat. Hänen tavoitteenaan on auttaa sujuvoittamaan asiakkaidemme työtä selkeästi ja käytännönläheisesti.

Lue lisää...

Erkki Renvall

Erkki kouluttaa ja konsultoi ohjelmistoja ja teknologioita hyvin laajasti. Tällä hetkellä mieluisimpia ovat Excelin Pivot, Power Pivot, Power Query sekä VBA-ohjelmointi. Lisäksi hän kouluttaa mm. Power BI, Visio ja Project -ohjelmia, SQL-kyselykieltä sekä projektinhallintaa ja projektijohtamista.

Lue lisää...

Esa Riutta

Esa kouluttaa sosiaalisen median kurssit perusteista aina markkinointiin ja videon striimaamiseen saakka. Lisäksi hän taitaa myös Microsoft Officen valikoiman, kuvankäsittelyn ja mobiilin. Esa tunnetaan myös Wistec Onlinen WebOpena.

Lue lisää...

Petteri Yrjölä

Petteri on kokenut tietosuojan ja tietoturvan kouluttaja. Hän vastaa myös asiakkaiden mobiiliratkaisuiden käyttöönottohankkeista. Petterille tärkeintä on auttaa ratkaisemaan ongelmat nimenomaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Lue lisää...

Tutustu koulutuskalenteriin

Valitse avoimista koulutuksistamme itsellesi sopivin aihe ja tapa oppia. Tutustu Wistecin koulutuskalenterin tarjontaan ja varaa paikkasi ajoissa!