Wistec Training Oy

Kehittämisen ja toimintatapojen
muuttamisen asiantuntija

Wistec Training Oy on ICT-osaamisen kehittämisen ja toimintatapojen muuttamisen asiantuntija. Tehtävämme on varmistaa, että koulutuksissa saadut tiedot ja taidot tulevat käyttöön ja koulutusinvestointisi tuottavat tulosta.

Hyviä syitä valita Wistec:

  • Saat jatkuvaa hyötyä ja tukea organisaatiosi koulutusten kehittämiseen ja seurantaan. TaaS on ainutlaatuinen palvelukonsepti, johon asiakkaamme ovat huipputyytyväisiä.
  • Sovellat koulutusten opit suoraan käytäntöön. Kouluttajamme ovat kokeneita asiantuntijoita, jotka saavat kursseistaan kiitettävä palautetta vuosi toisensa jälkeen.
  • Voit opiskella missä ja milloin haluat Wistec Onlinessa. Verkkokursseja on saatavilla jo kahdeksalla kielellä, joten palvelu sopii myös kansainvälisille yrityksille.
  • Saat joustavaa ja osaavaa koulutuspalvelua tarvitsemassasi laajuudessa, aina yksittäisistä kursseista jatkuvan palvelun TaaS-vuosisopimukseen.
  • Parannat organisaatiosi osaamista monipuolisilla koulutuksillamme, joiden kehittämisestä vastaavat omat asiantuntijamme sekä kattava kumppaniverkostomme.
  • Tutustu kokemuksiin ja liity todistetusti tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!
Miksi valita Wistecin koulutuspalvelut

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

Sanoma Media Finland

Sanoman henkilöstö kehittää osaamistaan itsenäisesti ja vahvasti esimiesten tuella. TaaS tarjoaa joustavat koulutukset ja palvelut silloin, kun niille on tarvetta. Henkilöstö osallistuukin koulutuksiin aktiivisesti ja innolla.

Lue lisää...

Suomen Punainen Risti

SPR siirtyi yksittäisistä kursseista jatkuvan koulutuksen malliin ja on entistäkin tyytyväisempi sekä koulutuksien että yhteistyön laatuun. Osaamisen kartoitus antoi hyvän pohjan henkilöstön IT-osaamisen kehittämiselle.

Lue lisää...

Werner Söderström Osakeyhtiö

WSOY:n henkilöstön osaamista kehitetään jatkossakin TaaS-koulutussopimuksen palveluilla. Yhteistyöstä hyötyvät sekä työntekijät että HR, kun koulutuksia ja niihin liittyviä palveluita parannetaan alan asiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää...

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Lähetä meille viesti!