#ULOSLOUNAALLE

Pidä tauko ja käy lounaalla. Me tarjoamme. Samalla tuet suomalaisia ravintoloita.

Hanki ilmainen lounas päiväsi piristykseksi!

Jos sinunkin etäpäiväsi ainut tauko on mikroaterian syöminen kotiverkkareissa, tartu tilaisuuteen ja hanki herkullinen lounas ilmaiseksi! Kaupan päälle saat happihyppelyn ja hyvän mielen.

Nyt voit hankkia itsellesi ilmaisen ravintolalounaan helposti! Jos tiedät yrityksen, jossa on tarvetta ICT-verkkokoulutuksille, toimi näin: täytä lomakkeeseen omat ja vinkkaamasi yrityksen yhteystiedot ja paina Lähetä-nappia. Tämän jälkeen saat meiltä QR-koodin, jolla voit lunastaa lounaan Pihka- tai Hanko Sushi -ravintoloissa.

Koulutusalan yrityksenä toki kannustamme ihmisiä etäkoulutusten pariin, mutta tavoitteenamme ei ole tukea kotiin linnoittautumista. Päinvastoin, haluamme innostaa ihmisiä pitämään tauon hyvän ruuan parissa ja samalla jeesata tukalassa tilanteessa olevia lounasravintoloita.

Mistä koko ajatus oikein lähti? Lue koko tarina tiedotteesta ja katso videolta lisää tietoa kampanjasta!

  Kampanjasäännöt

  Kampanjan järjestää Wistec Training Oy.

  Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Wistec Training Oy:n henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kampanjan kanssa.

  Kampanjaan osallistuminen ei edellytä Wistecin palveluiden ostamista. Kampanja-aika on 23.10.–30.11.2020 tai niin kauan kuin lounaita riittää. Wistec ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

  Kampanjassa jaetaan 1000 kpl lahjakortteja, jotka oikeuttavat kyseisen päivän lounasateriaan Pihka ja Hanko Sushi -ravintoloissa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Kampanjaan osallistutaan Wistecin verkkosivulla https://wistec.fi/uloslounaalle olevalla kampanjalomakkeella, jolla ilmoitetaan osallistujan omat tiedot sekä vinkattavan olemassa olevan, suomalaisen yrityksen yhteystiedot sivulla olevien kampanjaohjeiden mukaisesti.

  Lahjakortin saajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti lähettämällä hänelle QR-koodi, jolla lounasaterian voi lunastaa. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista yhteystiedoista. Lahjakortin saajat vastaavat itse lounasterian nauttimiseen tai noutamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Lahjakortti on voimassa 12 kk ja se tulee käyttää kortissa nimettyyn tuotteeseen (lounas Pihkassa tai lounas Hanko Sushissa). Lahjakortista ei voida antaa rahaa takaisin.

  Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osannottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Osallistujien antamia yhteys- ja muita henkilötietoja ei käytetä tai luovuteta eteenpäin suoramarkkinointi- tai muita henkilötietolain mukaisia perusteltuja tarkoituksia varten ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

  Facebook tai Instagram eivät ole osallisena kilpailun järjestämisessä, vaan siitä vastaa ainoastaan Wistec Training Oy.