Wistec training

Expert inom kunskapsutveckling

Vår vision är att säkerställa att den kunskapen och de färdigheter som ni får, blir en del av ert dagliga arbete samt att dessa tillför tillväxt.

Goda skäl till att välja Wistec

  • Du kommer att få pågående fördelar och stöd för din organisations kompetensutveckling och kompetensspårning. TaaS är ett unikt servicekonsept som våra kunder är mycket nöjda med.
  • Du kommer att kunna tillämpa de kunskaper som du fått direkt i ditt dagliga arbete. Våra utbildare är erfarna proffs som får topppoäng i undersökningar år efter år.
  • Du kan studera var som helst och när som helst via Wistec Online. Våra online utbildningar spänner över åtta språk.
  • Du kommer att få en professionell utbildning med en kort information till en början, och en ständig fortsättning inom TaaS.
  • Förbättra din organistations kunnande genom våra mångsidiga utbildningar, som vars utveckling våra specialister samt våra partners ansvarar för.
  • Bekanta dig med våra nöjda kunders erfarenheter av våra utbildningar, och bli en av dem!

VÅRA KUNDERS ERFARENHETER

Colliers International Finland Group Oy

Colliers använder sig av TaaS. Alla våra kurser finns tillgänglinga för hela deras personal. Utöver detta tillhandahåller vi också dem med en rapporttjänst som hjälper dem och utvecklar personalens kunskap.

Finska Röda Korset

Finska Röda Korset bestämde sig för att byta från individuella kurser till en kontinuerlig modell. De är mer nöjda med kvaliten och partnerskapet. De kartlade personalens kunskaper och gav dem en god modell för att utveckla sina datakunskaper.

Kontakta oss

Vill du veta mer? Skicka oss ett meddelande!