Ratkaisuja monenlaisiin koulutustarpeisiin

Miten organisaatiossasi on ratkaistu se, että työntekijät saavat koulutusta aina tarvittaessa ja itselleen sopivimmalla tavalla?

Tai kuinka innostat koko henkilöstöä kehittämään osaamistaan niin, että passiivisimmatkin henkilöt osallistuisivat koulutuksiin vapaaehtoisesti?

Ja saatko pidettyä kustannukset entisellään ja budjettisi ruodussa, vaikka koulustuskertojen määrä kasvaisikin huomattavasti?

Näihin ja moniin muihin koulutukseen liittyviin asioihin löytyy ratkaisu Training as a Service -mallistamme. Wistecin TaaS-sopimuksen ylivoimaisena etuna on, että se antaa henkilöstölle mahdollisuuden osallistua koulutukseen aina tarpeen mukaan ja ilman erillistä laskua. Voit siis hankkia kaikki koulutuspalvelut kustannustehokkaasti yhdellä, kiinteällä hinnalla.

Kerro meille koulutushaasteistasi ja mietitään yhdessä parhaat vaihtoehdot. Lue lisää tai ota yhteyttä vaikka heti!

Ota yhteyttä

TaaS joustaa koulutustarpeen mukaan

TaaS on joustava koulutuspalvelu

Wistecin TaaS eli Training as a Service -koulutussopimus tarjoaa henkilöstöllesi jatkuvat koulutuspalvelut. Se joustaa ja ottaa huomioon työntekijöiden erilaiset osaamisen kehittämisen tarpeet, helpottaa koulutusten budjetointia ja suunnittelua sekä auttaa seuraamaan tuloksia.

Saat tukea henkilöstön koulutuksien suunnitteluun ja kehittämiseen

TaaS-koulutussopimuksen raportointipalvelu tarjoaa selkeitä tuloksia päätöksenteon tueksi. Ajantasaisen raportoinnin avulla voit suunnitella ja kehittää organisaatiosi IT-koulutuksia entistäkin tarkemmin.

Valitse organisaatiollesi sopivimmat moduulit

TaaS-asiakas on tyytyväinen asiakas

Kaikille Wistecin TaaS-sopimusasiakkaille yhteistä on se, että he ovat säästäneet vuositasolla valtavasti koulutuskustannuksissaan. Koulutuksien määrän kasvaessa henkilöstön ICT-osaaminen ja työtyytyväisyys ovat nousseet. Tyytyväisyydestä kertoo myös se, että yli 90 % TaaS-asiakkaistamme jatkaa sopimuksen käyttöä seuraavanakin vuonna.

KOKEMUKSIA TAASISTA

Berner Oy

Bernerin henkilöstö  käyttää TaaS-koulutussopimuksen palveluita ahkerasti. Saatavilla on monenlaisia tapoja ja materiaalia, joten välillä uuden oppimiseen tai vanhan kertaamiseen riittää pienikin hetki.

Lue lisää...

Finlandia-talo

Finlandia-talon positiiviset kokemukset koulutuksista johtivat siihen, että TaaS-sopimukseen otettiin mukaan myös Finlandia-ravintola. Joustava koulutuskumppani on kaikkia hyödyttävä ratkaisu.

Lue lisää...

Kuurojen Liitto

Kuurojen Liiton henkilöstön Office 365 -koulutuksissa on huomioitu EU:n saavutettavuusdirektiivin velvoitteet ja erilaiset tavat oppia. Tuloksena on yhdenvertaista ja tasa-arvoista koulutusta.

Lue lisää...