Mikä on Office 365 -pelikirja?

Pelikirja on organisaatiosi sisäinen ohjeistus Microsoft Office 365 -sovellusten käyttöön. Sen avulla henkilöstölläsi on yhteiset pelisäännöt sovellusten käyttötapoihin ja toimintamalleihin.

Pelikirjassa on määritelty esimerkiksi:

 • Sovellusten ominaisuudet ja käyttötarkoitukset
 • Tiedostojen tallentamisen ja jakamisen periaatteet
 • Käyttöoikeudet ja ryhmien jäsenten roolit
 • Viestiminen eri kanavissa

Saat Office 365 -pelikirjan käyttöösi nopeasti

Miksi maksaisimme Pelikirjasta, kun voimme tehdä sen itsekin?

On totta, että organisaatiosi voi tehdä Pelikirjan myös itse. Mutta onko järkeä käyttää omia asiantuntijoitanne tekemään sitä oman työn ohella?

Sisäisten projektien eteneminen on usein hitaampaa kuin ostettu palvelu. Kokenut kumppani osaa välttää projektin yleisimmät karikot ja tarjota aiemmin hyviksi todennettuja vaihtoehtoja.

Mitä Office 365-sovelluksia Pelikirja yleensä sisältää?

Pelikirjaan on määritelty organisaatiollesi oleellisimmat Office 365 -sovellukset sekä niiden roolit ja käyttötavat.

Yksikään pelikirja ei ole täysin samanlainen, mutta projektia ei tarvitse aloittaa täysin nollasta. Alkuun auttavat muun muassa tietoturva, parhaat toimintatavat ja sovellusten rajoitukset.

Keskeisimpiä O365-sovelluksia ovat Teams, SharePoint, OneDrive, Outlook, Planner, OneNote, Delve, Stream, Forms, Sway ja ToDo.

Pelikirjan ei tarvitse olla ikuisuusprojekti

Mitä Wistecin Pelikirja-projektissa tapahtuu?

Wistecin asiantuntijoilla on vankka käytännön kokemus sekä erilaisten projektien läpiviennistä että Office 365 -sovelluksista. Tämä helpottaa huomattavasti tavoitteiden asettamista ja projektin jouhevaa etenemistä loppuun saakka.

Pelikirja-projektin päävaiheet:

 1. Kartoitamme organisaatiosi lähtötason
  Pelikirjan suunnittelu lähtee aina tiedon keruusta: mitä sovelluksia nyt on käytössä ja miten niitä todellisuudessa käytetään? Autamme myös löytämään poikkeukset ja ne toimintamallit, joita ei kannata muuttaa.
 2. Avainhenkilöiden työpajassa tarkennamme tavoitteet
  Selvitämme yhdessä organisaatiosi avainhenkilöiden kanssa, millainen muutos on kyseessä.
 3. Toimitamme Pelikirjan ensimmäisen version kommentoitavaksi
  Kartoituksen ja työpajan lopputuloksena toimitamme organisaatiollesi räätälöidyn Pelikirjan avainhenkilöiden kommentoitavaksi.
 4. Teemme muutokset ja muokkaukset
  Avainhenkilöiltä saamiemme kommenttien pohjalta teemme Pelikirjaan tarvittavat muutokset.
 5. Office 365 -pelikirjasi on valmis käyttöön!

Haluatko tietää lisää Office 365 -pelikirjasta?

Tarvitsetko lisätietoa Wistecin Office 365 -pelikirjasta ja sen toteuttamisesta juuri sinun henkilöstöllesi? Lue lisää asiantuntijamme Pertti Bergin blogista tai ota yhteyttä vaikka heti, niin keskustellaan lisää!

O365-ASIANTUNTIJAT JA SUUNNITTELIJAT

Pertti Berg

Pertti on monen hatun mies: kouluttaja, tuotekehittäjä ja palveluiden viejä. Hän kouluttaa pääasiassa O365-aiheita, kuten Exceliä ja SharePointia, ja toimii asiakkaidemme osaamisen kehittämisprojekteissa. Pertti tekee myös tuotekehitystä sekä edistää Wistecin yhteistyötä kansainvälisillä markkinoilla.

Lue lisää...

Marko Ekroth

Marko kouluttaa kokemuksella kaikenlaisia aiheita Microsoftin Office-ohjelmista Adoben PhotoShop-, InDesign ja Illustrator-ohjelmiin. Hänen sydänkäpysensä on O365 ja etenkin SharePoint, josta löytyy aina jotain uutta ja innostavaa. Lisäksi tämä ICT-tietopankki konsultoi ja ratkaisee asiakkaidemme tietoteknisiä ongelmia.

Lue lisää...

Esa Riutta

Esa kouluttaa sosiaalisen median kurssit perusteista aina markkinointiin ja videon striimaamiseen saakka. Lisäksi hän taitaa myös Microsoft Officen valikoiman, kuvankäsittelyn ja mobiilin. Esa tunnetaan myös Wistec Onlinen WebOpena.

Lue lisää...

Juha Huhtanen

Toimitusjohtaja

 

juha.huhtanen@wistec.fi

+358 30 670 5321

+358 50 567 8994

Lue lisää...

Leena Eklund

Myyntipäällikkö

 

leena.eklund@wistec.fi

+358 30 670 5322

+358 40 163 8120

Lue lisää...

Tiina Lähteenmäki

Myyntipäällikkö

 

tiina.lahteenmaki@wistec.fi

+358 50 523 3866

 

Lue lisää...