Ota O365-työkaluista teho irti henkilöstön koulutuksilla

Office 365 -palvelun myötä organisaatio saa käyttöönsä suuren määrän uusia ja niitä tutumpiakin sovelluksia. Usein hyödyt jäävät kuitenkin saamatta, kun O365-työkaluja ei osatakaan hyödyntää toimintamalleissa.

Miksi et siis tarjoaisi henkilöstöllesi Office 365 -koulutuksia, joilla varmistat työn tehokkuuden ja sujuvuuden entistäkin paremmin?

Onko sinun organisaatiossasi jo päätetty:

  • mitkä O365-työkaluista otetaan tehokäyttöön?
  • millaisia O365-koulutuksia henkilöstö tarvitsee nopean käyttöönoton varmentamiseksi?

O365-koulutusten toteutus

O365-koulutusten toteutus organisaatiolle

Office 365 -koulutusten toteutusvaiheet

Hyvä tapa aloittaa henkilöstön Office 365 -koulutukset on suunnitella organisaatiollesi uudenlainen toimintatapa. Se voi sisältää esimerkiksi viestinnän pelisääntöjä, etätyöskentely- ja kokoustamistaitojen varmistamista tiiminvetäjille ja alaisille sekä kevyttä projektinhallintaa.

Esimerkki O365-koulutuksista noin 200 työntekijän oganisaatiolle

  1. Ennen henkilöstön O365-koulutusten aloittamista pohtikaa yleisellä tasolla pilvityöskentelyn tavoitteita ja sitä, millainen muutos halutaan saada aikaiseksi. Tämän jälkeen on aika ottaa yhteyttä potentiaaliseen O365-koulutuskumppaniin.
  2. Sovi aloituspalaveri, jossa voitte yhdessä kouluttajan ja suunnittelijan kanssa kartoittaa toimintaympäristönne ja uusien työkalujen mahdollisuudet sekä arvioida koulutustarvetta. Tutustu saamaasi tarjoukseen huolella ja tee sopimus.
  3. Tarvekartoitus selvittää tarkemmin, mitä ja millaisia osaamistason haasteita pyritään helpottamaan.
  4. Avainhenkilöiden työpajoissa organisaatiosi kokeneimmat työntekijät ja esimiehet päättävät sopivimmat toimintatavat.
  5. Valitut koulutuskanavat sekä koulutukset ja niiden materiaalit avataan henkilöstöllesi sovitulla aikataululla. Koulutuspaketti voi olla räätälöity yhdistelmä esimerkiksi etäkoulutustuokioita, lähiopetusta ja kouluttajan tarjoamaa opastusta.
  6. Arvioimme koulutuspalautteen kanssasi ja suunnittelemme kehittämismallin jatkolle.

Etsitkö unelmakumppania organisaatiosi Office 365 -siirtymään

Meillä Wistecillä on pitkä kokemus käyttäjien ja henkilöstön kouluttamisesta. Tarjoamme sopivan kestoiset koulutustilaisuudet, vaivattoman verkko-opiskelun ja räätälöimme tarvittavan osan materiaaleista vahvistamaan yrityksesi toimintatapoja. Joustamme aikataulujesi mukaan ja olemme kumppani, jolta saat aina henkilökohtaista palvelua ja toimivan koulutuksien hallinnointitiimin käyttöösi. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

O365-ASIANTUNTIJAT JA SUUNNITTELIJAT

Pertti Berg

Pertti on monen hatun mies: kouluttaja, tuotekehittäjä ja palveluiden viejä. Hän kouluttaa pääasiassa O365-aiheita, kuten Exceliä ja SharePointia, ja toimii asiakkaidemme osaamisen kehittämisprojekteissa. Pertti tekee myös tuotekehitystä sekä edistää Wistecin yhteistyötä kansainvälisillä markkinoilla.

Lue lisää...

Marko Ekroth

Marko kouluttaa kokemuksella kaikenlaisia aiheita Microsoftin Office-ohjelmista Adoben PhotoShop-, InDesign ja Illustrator-ohjelmiin. Hänen sydänkäpysensä on O365 ja etenkin SharePoint, josta löytyy aina jotain uutta ja innostavaa. Lisäksi tämä ICT-tietopankki konsultoi ja ratkaisee asiakkaidemme tietoteknisiä ongelmia.

Lue lisää...

Esa Riutta

Esa kouluttaa sosiaalisen median kurssit perusteista aina markkinointiin ja videon striimaamiseen saakka. Lisäksi hän taitaa myös Microsoft Officen valikoiman, kuvankäsittelyn ja mobiilin. Esa tunnetaan myös Wistec Onlinen WebOpena.

Lue lisää...

Juha Huhtanen

Toimitusjohtaja

 

juha.huhtanen@wistec.fi

+358 30 670 5321

+358 50 567 8994

Lue lisää...

Leena Eklund

Myyntipäällikkö

 

leena.eklund@wistec.fi

+358 30 670 5322

+358 40 163 8120

Lue lisää...

Tiina Lähteenmäki

Myyntipäällikkö

 

tiina.lahteenmaki@wistec.fi

+358 50 523 3866

 

Lue lisää...