Palvelut osaamisen kehittämiseen

Paranna tulosta ja työtyytyväisyyttä

Hyvin suunnitellut ja toteutetut koulutukset parantavat tutkitusti liiketoiminnan tulosta ja työtyytyväisyyttä. Miksi et siis tekisi henkilöstösi työstä entistäkin sujuvampaa, kustannustehokkaasti ja motivoivasti? Saat meiltä juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin sopivat koulutukset perustasolta asiantuntijoille ja aina henkilökohtaista palvelua. Tutustu koulutus- ja konsultointipalveluihimme!

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

Sanoma Media Finland

Sanoman henkilöstö kehittää osaamistaan itsenäisesti ja vahvasti esimiesten tuella. TaaS tarjoaa joustavat koulutukset ja palvelut silloin, kun niille on tarvetta. Henkilöstö osallistuukin koulutuksiin aktiivisesti ja innolla.

Lue lisää...

Suomen Punainen Risti

SPR siirtyi yksittäisistä kursseista jatkuvan koulutuksen malliin ja on entistäkin tyytyväisempi sekä koulutuksien että yhteistyön laatuun. Osaamisen kartoitus antoi hyvän pohjan henkilöstön IT-osaamisen kehittämiselle.

Lue lisää...

Werner Söderström Osakeyhtiö

WSOY:n henkilöstön osaamista kehitetään jatkossakin TaaS-koulutussopimuksen palveluilla. Yhteistyöstä hyötyvät sekä työntekijät että HR, kun koulutuksia ja niihin liittyviä palveluita parannetaan alan asiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää...