Koulutukset ja kurssit löydät koulutus­kalenterista

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu

Wistecin avoimet koulutukset

Voit valita avoimista koulutuksistamme itsellesi sopivimman tavan oppia ja ilmoittautua luokkakoulutukseen tai etäkoulutukseen verkossa. Löydät kurssivalikoimastamme Microsoft Officen ja Adoben ohjelmat, sosiaalisen median ja projektinhallinnan koulutukset sekä paljon muuta!

Avoimien koulutuksien kesto on klo 9-16. Hintaan sisältyy koulutusmateriaali, aamupala sekä kahvitarjoilut. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi kurssikutsun, josta löytyy kaikki oleellinen tieto koulutuksista.

Wistecin avoimia kursseja järjestetään Helsingin Ruoholahden toimitilojemme lisäksi Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Tutustu koulutuskalenteriimme ja varaa paikkasi ajoissa!

KOULUTUS­KALENTERI

Perusohjelmat Excel Power BI Office 365 ja SharePoint Sosiaalinen media Adobe Projektityöskentely ja visualisointi Tietokannat ja ohjelmointi MOC on-demand Etäkoulutukset Tampere Turku Jyväskylä Oulu Wistec Online
NimipvmPaikkaKestoHintahf:att:pa_paikkahf:categories

KOULUTTAJAT

Esa Riutta

Esa kouluttaa sosiaalisen median kurssit perusteista aina markkinointiin ja videon striimaamiseen saakka. Lisäksi hän taitaa myös Microsoft Officen valikoiman, kuvankäsittelyn ja mobiilin. Esa tunnetaan myös Wistec Onlinen WebOpena.

Lue lisää...

Juhana Liesimaa

Juhana kouluttaa laajasti Office-ohjelmia ja O365-ratkaisuja sekä Accessia, Lotus Notesia ja yritysten omiakin ohjelmia. Excel on kuitenkin ylitse muiden ja hänen vahvinta osaamistaan ovatkin Excelin BI-työkalut. Junnun mielestä kouluttajan työssä parasta on tavata uusia ihmisiä ja löytää entistä parempia työtapoja.

Lue lisää...

Marko Ekroth

Marko kouluttaa kokemuksella kaikenlaisia aiheita Microsoftin Office-ohjelmista Adoben PhotoShop-, InDesign ja Illustrator-ohjelmiin. Hänen sydänkäpysenään on O365 ja etenkin SharePoint, josta löytyy aina jotain uutta ja innostavaa. Lisäksi tämä ICT-tietopankki konsultoi ja ratkaisee asiakkaidemme tietoteknisiä ongelmia.

Lue lisää...