Skanska varmistaa Office 365:n käytön kouluttamalla

Koulutuskumppani auttaa O365-projektin onnistumisessa

Skanska Suomella on käynnissä Office 365 -käyttöönottoprojekti koko organisaatiolle. Sen onnistuminen on haluttu varmistaa panostamalla aiempaa enemmän henkilöstön koulutukseen.

”Meille on ensiarvoisen tärkeää, että ympäri Suomen sijaitseva henkilöstömme on pystynyt osallistumaan koulutuksiin joustavasti. Koemme, että koulutuskumppanina Wistec on aidosti huolehtinut kanssamme projektin onnistumisesta.”, kertoo Skanska Suomen IT Manager Artturi Kantanen ja jatkaa:

“Olemme saaneet positiivista palautetta myös Esa Riutan ja Pertti Bergin koulutuksista.”

Skanska Suomen IT Manager Artturi Kantanen

IT Manager Artturi Kantanen

Skanska rakentaa Olympiastadionia

TaaS tarjoaa asiakaslähtöisen tulokulman koulutukseen

Skanska Suomi selvitteli sopivaa koulutuskumppania loppuvuodesta 2018. Silloin oli jo tiedossa, että Office 365 -palveluiden myötä organisaatio tulee saamaan käyttöönsä suuren määrän uusia sovelluksia.

Ennakoivalla koulutuskumppanin valinnalla haluttiin varmistaa, että O365:n palveluista ja työkaluista saadaan irti kaikki mahdollinen yrityksen toimintamalleissa.

”Vaikutuimme Wistecin TaaS-palvelukonseptin uudenlaisesta tulokulmasta asiakkaan hyväksi. Nyt olemme myös päässeet toteamaan sen toimivuuden käytännössä. Kesän ajaksi projektimme hiljenee hetkeksi ja lomien jälkeen jatketaan taas täysillä”, toteaa Artturi Kantanen.

Skanska Suomi logo

Skanska

Skanska-konserni toimii valituilla kotimarkkina-alueilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Skanska Oy on osa Skanska-konsernia, ja sen alaisuudessa ovat rakentamispalvelut, kalustopalvelut ja asuntoprojektikehitys. Skanska Suomessa työskenteli vuoden 2018 lopussa 2152 henkilöä.

skanska.fi

Kysy lisää koulutuksistamme

Haluatko keskustella organisaatiosi koulutustarpeista ja löytää sopivimmat vaihtoehdot?
Ota yhteyttä myyntitiimiimme, joka auttaa sinua yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Voit myös antaa lisätietoja ja jättää meille yhteydenottopyynnön.

TAAS-ASIAKKAITAMME

Berner Oy

Bernerin henkilöstö  käyttää TaaS-koulutussopimuksen palveluita ahkerasti. Saatavilla on monenlaisia tapoja ja materiaalia, joten välillä uuden oppimiseen tai vanhan kertaamiseen riittää pienikin hetki. 

Lue lisää...

Colliers International Finland Group Oy

Colliers käyttää TaaSia monipuolisesti. Koulutukset ovat koko henkilökunnan saatavilla ja raportointipalvelu auttaa osaamisen seurannassa ja kehittämisessä.

Lue lisää...

Medix Biochemica

Medix Biochemica ylläpitää henkilöstönsä ICT-osaamista TaaS-palvelulla. Wistec Onlinesta löytyvät nopeat ratkaisut pulmatilanteisiin ja webinaarit innostavat osallistujia tuomaan opit suoraan omaan työhön.

Lue lisää...