Koulutussopimus tarjoaa osaamista MMA:n jäsenille

Koulutuksia jatkuvana palveluna

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA tarjoaa 20 000 jäsenelleen Wistecin koulutuksia jatkuvana palveluna.

MMA:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Tuula Sirénin mukaan jatkuvasti tarjolla olevat koulutukset antavat jäsenille entistäkin paremmat mahdollisuudet kehittää osaamistaan silloin, kun siihen on eniten tarvetta.

– Mielestäni jokaisen tulee huolehtia digitaidoistaan. Töiden tekeminen vanhentuneilla taidoilla muuttuu nopeasti takkuiseksi ja turhauttavaksi, joten haluamme tehdä osaamisen kehittämisen mahdollisimman helpoksi.

Wistecin etäkoulutuksien aiheista on aina tarjolla useampia toteutuksia, joista kukin voi valita itselleen sopivimman ajan ja ilmoittautua kurssille omilla jäsentunnuksillaan suoraan MMA:n koulutuskalenterista.

Tuula Sirén

Tuula Sirén, MMA:n markkinointi- ja viestintäjohtaja

MMA tarjoaa koulutuksia jatkuvana palveluna

Ikisuosikit ja nousevat tähdet

MMA:n jäsenten ikisuosikkeja ovat Office 365 -aiheiset koulutukset. Osa kurssilaisista on todellisia superkäyttäjiä, jotka osallistuvat lukuisille kursseille vuoden aikana.

Etätyöskentelyn kasvun myötä osallistujia kiinnostavat myös erilaiset ajanhallintaan ja etäpalavereihin liittyvät koulutukset, kuten Teams.

– Teimme koulutussopimuksen niin sanotusti ”kreivin aikaan” eli ennen koronaepidemian alkamista. Näin pystyimme heti tarjoamaan hyödyllisiä koulutuksia muuttuvaan tilanteeseen, kertoo Tuula Sirén.

Koulutuskumppanista hyötyvät kaikki

MMA:n ja Wistecin koulutussopimuksen taustalla on vuosia jatkunut yhteistyö. Jatkuvasta koulutuspalvelusta hyötyvät sekä niiden käyttäjät että ostaja.

– Olemme saaneet jäseniltämme pelkkää hyvää palautetta Wistecin kursseista ja kouluttajista. Palveluiden ostajana taas saamme statistiikkaa ja asiantuntevaa tukea koulutusten seurantaan liittyviin kysymyksiin sekä kehitysehdotuksia, Tuula Sirén tiivistää koulutuskumppanuuden hyötyjä.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset logo

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

MMA on myynnin, markkinoinnin ja oston ammattilaisten oma ammattijärjestö. Se tarjoaa lähes 20 000 jäsenelleen neuvontaa, lakipalveluita sekä muita etuja, kuten ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen, monipuolisia koulutuksia, tapahtumia, työpsykologin sekä lehden.

mma.fi

Kysy lisää koulutuksistamme

Haluatko keskustella organisaatiosi koulutustarpeista ja löytää sopivimmat vaihtoehdot?
Ota yhteyttä myyntiimme, joka auttaa sinua yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Voit myös antaa lisätietoja ja jättää meille yhteydenottopyynnön.

TAAS-ASIAKKAITAMME

Sanoma Media Finland

Sanoman henkilöstö kehittää osaamistaan itsenäisesti ja vahvasti esimiesten tuella. TaaS tarjoaa joustavat koulutukset ja palvelut silloin, kun niille on tarvetta. Henkilöstö osallistuukin koulutuksiin aktiivisesti ja innolla.

Lue lisää...

Skanska

Skanska Suomi halusi onnistua Office 365-palveluiden käyttöönotossa. Tämä varmistetaan kouluttamalla ympäri Suomen sijaitseva henkilöstö joustavasti ja tehokkaasti TaaSin avulla. Ensimmäiset palautteet koulutuksista on jo saatu.

  Lue lisää...

Werner Söderström Osakeyhtiö

WSOY:n henkilöstön osaamista kehitetään jatkossakin TaaS-koulutussopimuksen palveluilla. Yhteistyöstä hyötyvät sekä työntekijät että HR, kun koulutuksia ja niihin liittyviä palveluita parannetaan alan asiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää...