Medix Biochemica kehittää henkilöstönsä osaamista TaaS -koulutussopimuksella

Laatuvaatimus koskee myös henkilöstön koulutuspalveluita

Medix Biochemica on suomalainen bioteknologian yritys, joka kehittää ja markkinoi tuotteitaan maailmanlaajuisesti. Yritys on alansa edelläkävijä ja noudattaa korkeaa laatua kaikissa toiminnoissaan.

”Laatu tarkoittaa meillä myös vastuullista suhtautumista oman henkilöstömme osaamisen kehittämiseen”, kertoo Medix Biochemican henkilöstöpäällikkö Anne Bodö ja jatkaa:

“Ylläpidämme henkilöstömme ICT-ohjelmistojen osaamista joustavasti ja kustannustehokkaasti Wistecin TaaS-palvelun avulla. Palvelussa kukin henkilö voi valita itselle sopivan tavan parantaa osaamistaan: luokkakoulutuksena tai verkossa opiskellen. Lisäksi järjestämme talokohtaisia koulutuksia, jotka kuuluvat myös palveluun”.

Puskaradio edistää koulutuksiin osallistumista

Henkilöstöpäällikkö Anne Bodö kertoo, että alussa panostettiin uuden koulutuspalvelun sisäiseen markkinointiin.

Ensin innostettiin oppimaan verkossa, jonka jälkeen ensimmäiset henkilöt ehtivät osallistua luokkakoulutuksiinkin. Nämä ”pioneerit” kertoivat kokemuksistaan kollegoilleen ja ”puskaradio” alkoi toimia.

”Erityisesti olemme saaneet kurssilaisilta positiivista palautetta Wistecin pätevistä ja innostavista kouluttajista.”, Anne Bodö sanoo ja lisää:

”Verkkokurssit ovat olleet hyvä vaihtoehto eri paikkakunnilla työskenteleville työntekijöillemme. Wistec Onlinea onkin käytetty omatoimisesti esimerkiksi silloin, kun yksittäiseen pulmatilanteeseen on tarvittu nopeasti ratkaisu. Lisäksi lyhyet ja tehokkaat webinaarit ovat innostaneet osallistujia tuomaan opit suoraan käyttöön”.

 

O365 mahdollistaa raportointipalvelun käytön

Medix Biochemica on siirtymässä Microsoftin O365-ympäristöön, joka mahdollistaa jatkossa entistä sujuvamman TaaS-palveluiden käytön. Esimerkiksi TaaSin raportointipalvelu tarjoaa monipuolista dataa koulutuksien käytöstä ja toimii kätevästi yhteyshenkilön omilla O365-tunnuksilla.

”Odotan innolla, että saamme raportointipalvelun käyttöömme. Sen avulla koulutustemme seuranta helpottuu ja saamme entistä enemmän tietoa koulusten kehittämisen tueksi”, Anne Bodö sanoo.

TaaS-sopimus tuo suoria kustannussäästöjä

Medix Biochemicassa henkilöstön TaaS-palveluiden käyttö jatkaa kasvamistaan. Anne Bodö on syystäkin tyytyväinen:

”Mitä enemmän palvelua käytämme, sitä edullisemmaksi se meille tulee. Henkilöstömme kasvanut ohjelmisto-osaaminen tehostaa työskentelyä ja samalla työtyytyväisyyskin paranee. Suorina kustannussäästöinä olemme jo tässä vaiheessa saaneet sijoituksellemme erinomaisen tuoton”.

Medix Biochemican logo

Medix Biochemica

Medix Biochemica on suomalainen bioteknologiayritys, joka kehittää, tuottaa ja markkinoi diagnostisia pikatestejä sekä globaalin diagnostiikkateollisuuden tarvitsemia raaka-aineita sekä niihin liittyviä palveluita maailmanlaajuisesti.

medixbiochemica.fi

Kysy lisää koulutuksistamme

Haluatko keskustella organisaatiosi koulutustarpeista ja löytää sopivimmat vaihtoehdot?
Ota yhteyttä myyntitiimiimme, joka auttaa sinua yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Voit myös antaa lisätietoja ja jättää meille yhteydenottopyynnön.

TAAS-ASIAKKAITAMME

Berner Oy

Bernerin henkilöstö  käyttää TaaS-koulutussopimuksen palveluita ahkerasti. Saatavilla on monenlaisia tapoja ja materiaalia, joten välillä uuden oppimiseen tai vanhan kertaamiseen riittää pienikin hetki. 

Lue lisää...

Bonnier Books Finland Oy

Bonnier Books Finland neuvotteli henkilöstönsä kanssa kiky-tuntien vaihtamisen koulutukseen. Koulutus todettiin tasa-arvoiseksi kikyn toteuttamistavaksi, josta hyötyy koko organisaatio. 

Lue lisää...

Colliers International Finland Group Oy

Colliers käyttää TaaSia monipuolisesti. Koulutukset ovat koko henkilökunnan saatavilla ja raportointipalvelu auttaa osaamisen seurannassa ja kehittämisessä.

Lue lisää...