Tehokäyttäjä vinkkaa hyödyllisiä koulutuksia

Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan työntekijöistä löytyy monta Wistecin koulutusten tehokäyttäjää.

Heidän innostamanaan järjestimme arvonnan kaikkien Wistec Onlineen kirjautuneiden kesken ja voittajaksi arvottiin Satu Holmberg, joka toimii projektipäällikkönä kirjastoverkon yhteisissä palveluissa.

Satun koulutusvinkit ja linkit

Satu Holmberg on käyttänyt sekä Wistec Onlinea että Wistecin koulutuskalenterin tarjontaa niin akuutin työtarpeen, yleisen kiinnostuksen kuin itsensä kehittämisenkin takia. Hän kiitteleekin työnantajaansa joustavasta mahdollisuudesta osallistua koulutuksiin ja kehittää osaamistaan.

Satu on kokenut koulutukset hyödyllisiksi. Esimerkiksi ohjelmien ja sovelluksien kehittyessä on hyvä päivittää oma osaaminen ajan tasalle ja ottaa hyöty irti kaikista uusista ominaisuuksista.

Ajankäytön rajallisuuden vuoksi erityisesti Wistec Onlinen verkkokoulutukset ovat hänen mielestään käytännöllisiä, koska ne on pilkottu lyhyiksi videopätkiksi ja niistä voi hakea juuri tietyn kohdan kulloisenkin ongelman ratkaisuun.

Satu Holmberg onkin jo suositellut kollegoilleen koulutuksia, joista on varmasti hyötyä muillekin kuin kuvalaisille:

Wistecin koulutuskalenterista

Toimitusjohtaja Juha Huhtanen ja projektipäällikkö Satu Holmberg

Juha Huhtanen luovuttaa arvonnan webkamera-palkinnon Satu Holmbergille. Kuva: Riikka Aalto

Wistec Onlinen verkkokursseja:

  • Excel-perusteet
  • Excel-jatkokurssi
  • Office 365 Excel-esittely
  • Excel Power Query
  • Excel Power Tools
  • Ajanhallinnan Kung Fu
  • Office – mitä uutta
  • Teams kokoukset
Helsingin kaupunki logo

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala haluaa tukea kaupunkilaisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia, aktiivista kansalaisuutta ja sivistystä. Toimiala jakautuu neljään kokonaisuuteen, jotka ovat kirjasto, kulttuuri, liikunta ja nuoriso. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalla työskentelee 1800 henkilöä.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kysy lisää koulutuksistamme

Haluatko keskustella organisaatiosi koulutustarpeista ja löytää sopivimmat vaihtoehdot?
Ota yhteyttä myyntiimme, joka auttaa sinua yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Voit myös antaa lisätietoja ja jättää meille yhteydenottopyynnön.

TAAS-ASIAKKAITAMME

Kuurojen Liitto

Kuurojen Liiton henkilöstön Office 365 -koulutuksissa on huomioitu EU:n saavutettavuusdirektiivin velvoitteet ja erilaiset tavat oppia. Tuloksena on yhdenvertaista ja tasa-arvoista koulutusta.

Lue lisää...

LUT-korkeakoulut

Muutaman minuutin koulutusvideo on tehokas tapa oppia uutta. Lue, millaisia vinkkejä LUTin superkäyttäjät antavat verkkokurssien käyttöön ja osaamiseen kehittämiseen mikro-oppimisen ja vertaistuen avulla!

Lue lisää...

Werner Söderström Osakeyhtiö

WSOY:n henkilöstön osaamista kehitetään jatkossakin TaaS-koulutussopimuksen palveluilla. Yhteistyöstä hyötyvät sekä työntekijät että HR, kun koulutuksia ja niihin liittyviä palveluita parannetaan alan asiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää...