Hartela ylläpitää henkilöstönsä ICT-osaamista Wistec Onlinen verkkokursseilla

Wistec Online palvelee kaikenlaisia oppijoita

Hartela kouluttaa henkilöstöään Wistec Onlinen verkkokursseilla, koska se on helpoin tapa tarjota tarkoituksenmukaista koulutusta eri paikkakunnilla toimiville henkilöille.

“Valitsemamme koulutusratkaisun taustalla olivat kehityskeskusteluissa esille tulleet tarpeet ja useammastakin yksiköstä tulleet pyynnöt osaamisen kehittämiseksi. Mietimme myös sitä, millainen ratkaisu palvelee oppimista parhaiten silloin, kun henkilöiden lähtötasot ja tarpeet ovat hyvinkin erilaisia”, taustoittaa Hartelan henkilöstöjohtaja Samppa Mäki-Patola.

Oppimisen aloittaminen verkossa on helppoa

Hartelan ja Wistecin sopimuskausi lähti käyntiin 1.9.2017. Wistec Onlinen verkkokurssit ja oppimismateriaalit avattiin yrityksen 300 työntekijälle ja ensimmäiset palautteet uudesta koulutustavasta on nyt kerätty.

“Kurssien lähtötasotestit on todettu mielekkääksi tavaksi aloittaa koulutus. Lisäksi palvelun helppokäyttöisyys ja hakutoiminnot sekä kursseilla puhuttu kieli ovat saaneet paljon positiivista palautetta. Esimerkiksi eräskin henkilömme, joka inhosi Excelin käyttöä, aloitti nimenomaan Excelin opiskelusta ja kurssin jälkeen totesi yksinkertaisesti, että ”wau!”, kertoo henkilöstöjohtaja Mäki-Patola.

“Kokemustemme mukaan avokonttorissa on yllättävän mukava opiskella kuulokkeet korvilla, kun häiriötekijät on blokattu pois. Helppo tapa opiskella innostaa myös vieruskaveria kokeilemaan”, Mäki-Patola jatkaa.

Hartelan henkilöstöjohtaja Samppa Mäki-Patola

Hartelan henkilöstöjohtaja Samppa Mäki-Patola 

Kokemustemme mukaan avokonttorissa on yllättävän mukava opiskella kuulokkeet korvilla, kun häiriötekijät on blokattu pois. Helppo tapa opiskella innostaa myös vieruskaveria kokeilemaan.

Koulutus on tärkeä osa Hartelan henkilöstön kehittämistä

Hartelassa yhteistyö ja Wistec Onlinen palvelut on koettu joustavana ratkaisuna kaikille organisaation työntekijöille. Eri yksiköiden esimiehet voivat seurata Wistec Onlinen raporteista esimerkiksi sitä, millaista osallistujien aktiivisuus on kursseilla, ja kursseille pääsee silloin, kun se parhaiten sopii oman työn tarpeisiin.

“Olen hurjan tyytyväinen siitä, että asiat soljuvat eteenpäin eikä yksittäisiä koulutusasioita tarvitse enää hoitaa sähköpostilla, vaan jokainen pääsee tarvitsemaansa koulutukseen helposti ja nopeasti”, toteaa Mäki-Patola.

Hartelan logo

Hartela

Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Suomalainen perheyhtiö työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista.

www.hartela.fi

Kysy lisää koulutuksistamme

Haluatko keskustella organisaatiosi koulutustarpeista ja löytää sopivimmat vaihtoehdot?
Ota yhteyttä myyntitiimiimme, joka auttaa sinua yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Voit myös antaa lisätietoja ja jättää meille yhteydenottopyynnön.

TAAS-ASIAKKAITAMME

Berner Oy

Bernerin henkilöstö  käyttää TaaS-koulutussopimuksen palveluita ahkerasti. Saatavilla on monenlaisia tapoja ja materiaalia, joten välillä uuden oppimiseen tai vanhan kertaamiseen riittää pienikin hetki. 

Lue lisää...

Colliers International Finland Group Oy

Colliers käyttää TaaSia monipuolisesti. Koulutukset ovat koko henkilökunnan saatavilla ja raportointipalvelu auttaa osaamisen seurannassa ja kehittämisessä.

Lue lisää...

Medix Biochemica

Medix Biochemica ylläpitää henkilöstönsä ICT-osaamista TaaS-palvelulla. Wistec Onlinesta löytyvät nopeat ratkaisut pulmatilanteisiin ja webinaarit innostavat osallistujia tuomaan opit suoraan omaan työhön.

Lue lisää...