Finlandia-talo sai yhteistyökumppaninsa mukaan TaaS-sopimukseen

Kustannussäästöjä ensimmäisestä vuodesta alkaen

Finlandia-talo tarjoaa puitteet ja palvelut niin yritystapahtumille, juhlille, näyttelyille, konserteille kuin kansainvälisille suurkongresseille. Toimintaympäristö vaatii jatkuvaa osaamisen kehittämistä ja henkilöstön parhaaksi koulutustavaksi onkin todettu Wistecin TaaS-koulutussopimus.

”Jo ensimmäinen sopimusvuosi 2016 toi meille merkittäviä kustannussäästöjä, kun henkilöstömme on voinut kouluttautua itselleen sopivimmalla tavalla ja ajalla. Olemme myös saaneet erinomaista palautetta koulutusten sisällöistä ja kouluttajien ammattitaidosta”, kertoo Finlandia-talon talous- ja henkilöstöpäällikkö Heidi Kuusava.

TaaS joustaa tarvittaessa yli organisaatiorajojen

Positiiviset kokemukset koulutuksista kantautuivat samassa talossa toimivalle yhteistyökumppani Finlandia-ravintolalle, joka myös halusi tarjota vastaavia koulutuksia henkilöstölleen.

Finlandia-talon TaaS-sopimusta laajennettiinkin niin, että 1.10.1018 alkaen koulutuspalveluiden piirissä on myös Finlandia-ravintolan henkilöstö.

”Kun yhteistyötä tehdään jo valmiiksi samoissa tiloissa ja samoilla ohjelmistoilla, yhteinen koulutuskumppani on kaikkia hyödyttävä ratkaisu. Oli hienoa huomata, että Wistecin TaaS joustaa hienosti tilanteen mukaan myös sopimuksellisesti”, toteaa Heidi Kuusava tyytyväisenä.

Tyytyväinen on myös Wistecin toimitusjohtaja Juha Huhtanen:

”Kun hyvä asiakas soittaa minulle ja kysyy, voiko sopimusta laajentaa, olisin kyllä erikoinen yrittäjä, jos en siihen etsisi ratkaisua. Tällaisessa tilanteessa kyse on ainoastaan järjestelmien, laskutuksen ja yhteisten toimintamallien säätämisestä eikä tule kysymykseenkään, että ne rajoittaisivat yhteistyötä millään tavalla. Eli tervetuloa myös Finlandia-ravintolan henkilöstölle asiakkaaksemme!”

Finlanditalo ja -ravintola käyttävät Wistecin koulutuspalveluita

Finlandia-talon aulatila 

O365 tuo mukanaan TaaSin raportointipalvelun

Finlandia-talo on siirtymässä Office 365-ympäristöön, mikä helpottaa esimerkiksi sisäistä viestintää ja dokumentointia. Ensimmäinen O365-koulutus henkilöstölle on jo pidetty ja seuraavaksi tutustutaan Teamsin ja SharePointin ominaisuuksiin.

”O365:n myötä saamme myös TaaSin raportointipalvelun käyttöömme, jolloin voimme seurata ja kehittää henkilöstön koulutuksia entistäkin paremmin”, kertoo Heidi Kuusava.

Monta hyvää syytä käyttää jatkuvaa koulutuspalvelua

Kustannussäästöjen ja henkilöstön innostuneen palautteen lisäksi Finlandia-talossa on todettu monta muutakin hyvää syytä jatkaa TaaS-koulutussopimusta.

Päivittäisessä työssä hyödyt näkyvät esimerkiksi siinä, että uusien oppien myötä ohjelmistojen käyttö sujuvoituu ja työ tehostuu. Samoin esimiestyöhön vapautuu lisää aikaa, kun henkilöstö voi itse päättää siitä, missä, milloin ja miten kukin kouluttautuu.

Finlandia-talon talouspäällikkönä Heidi Kuusava arvostaa TaaS-koulutussopimuksen tuomaa budjetoinnin helppoutta:

”Tiedämme hyvin tarkkaan koulutukseen menevät kustannukset, sillä yksi summa jakautuu tasaisesti koko vuodelle. Se helpottaa talouden suunnittelua ja on mielestäni erinomainen ratkaisu kaikenkokoisille yrityksille.”

Finlandia-talon logo

Finlandia-talo

Finlandia-talo on uniikki kotimaisten ja kansainvälisten kokousten ja tapahtumien keskus. Kansainvälisesti tunnettu, Alvar Aallon vuonna 1962 suunnittelema suomalaisuuden symboli toimii suosittuna kokous-, juhla- ja konserttipaikkana. Tapahtumien ravintolapalvelut tuottaa Finlandia-ravintola.

finlandiatalo.fi

Kysy lisää koulutuksistamme

Haluatko keskustella organisaatiosi koulutustarpeista ja löytää sopivimmat vaihtoehdot?
Ota yhteyttä myyntitiimiimme, joka auttaa sinua yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Voit myös antaa lisätietoja ja jättää meille yhteydenottopyynnön.

TAAS-ASIAKKAITAMME

Bonnier Books Finland Oy

Bonnier Books Finland neuvotteli henkilöstönsä kanssa kiky-tuntien vaihtamisen koulutukseen. Koulutus todettiin tasa-arvoiseksi kikyn toteuttamistavaksi, josta hyötyy koko organisaatio. 

Lue lisää...

Colliers International Finland Group Oy

Colliers käyttää TaaSia monipuolisesti. Koulutukset ovat koko henkilökunnan saatavilla ja raportointipalvelu auttaa osaamisen seurannassa ja kehittämisessä.

Lue lisää...

Medix Biochemica

Medix Biochemica ylläpitää henkilöstönsä ICT-osaamista TaaS-palvelulla. Wistec Onlinesta löytyvät nopeat ratkaisut pulmatilanteisiin ja webinaarit innostavat osallistujia tuomaan opit suoraan omaan työhön.

Lue lisää...