Colliersilla koko organisaatio hyötyy TaaS-sopimuksesta

Colliers International Finland -konserni jatkaa yhteistyötä Wistecin kanssa jo toista vuotta putkeen.

Yhteistyön oli tarkoitus olla alkuun vuoden pituinen, mutta koulutuksista saatu erinomainen palaute, kursseille osallistumisten aktiivisuus ja henkilöstöltä tulleet kyselyt koulutuksen jatkosta johtivat siihen, että TaaS-koulutussopimusta jatkettiin.

Koulutukset ovat kaikkien saatavilla

Colliers on avannut Wistecin kurssit ja etäkoulutukset vapaaseen tarjontaan koko konsernin henkilöstölle.

Työntekijät valitsevat juuri ne kurssit, joita työssään tarvitsevat sekä sopivimman ajankohdan työnsä kannalta. Tämän jälkeen he voivat edetä opiskeluissa esimiehensä luvalla niin pitkälle kuin intoa riittää.

Koulutukset ovat osoittautuneet todella suosituiksi. Colliersilla ylivoimaisesti suosituimpia ovat Excel-koulutukset, mutta myös esimerkiksi projektityöhön ja sosiaaliseen mediaan liittyville kursseille on osallistuttu aktiivisesti.

”Mahdollisuus osallistua näin laajaan valikoimaan koulutuksia on nähty henkilöstömme keskuudessa varsin merkittävänä henkilöstöetuna. Käytäväkeskusteluissa ja lounastauoilla on ollut todella mukava kuulla, kuinka työntekijämme ovat olleet innoissaan Wistecin koulutuksista, joihin ovat osallistuneet”, kertoo Colliers International Finlandin henkilöstöasiantuntija Tanja Miettinen.

Raportointipalvelu auttaa koulutusten seurannassa ja kehittämisessä

Raportointipalvelun avulla voi seurata ja kehittää koulutuksia. Palvelun yhteyshenkilö voi esimerkiksi tarkastella organisaation TaaS-sopimuksen koulutuksia käyttäjien, aiheen ja ajankohdan mukaan. Henkilöstöasiantuntija Tanja Miettinen käyttää Wistecin raportointipalvelua koulutusten käytön seurannan lisäksi henkilöstön motivoinnissa sekä johdolle raportoinnissa.

”Käytän Wistecin raportointipalvelua pääasiassa koulutuksiin osallistuneiden lukumäärän seuraamiseen. Toisaalta meitä kiinnostaa myös se, mitkä koulutukset ovat olleet suosituimpia ja nostankin toisinaan sisäiseen intranettiin uutisen esimerkiksi Top 10 suosituimmasta Wistecin koulutuksesta. Tämä on helppo tapa muistuttaa ja innostaa henkilöstöä koulutusmahdollisuudesta”, hän kertoo ja lisää:

”Wistecin raportointipalvelu auttaa myös yrityksen ylimmälle johdolle tehtävässä raportoinnissa. Sen avulla on mahdollista osoittaa konkreettisesti, että koulutukseen tehty taloudellinen satsaus on ollut sen arvoinen”.

Colliers International Finlandin henkilöstöasiantuntija Tanja Miettinen

Itsekin koulutuksiin osallistuneena olen huomannut sen, kuinka pienillä konsteilla saakin hoidettua asian, jonka tekemiseen ja pohtimiseen on aikaisemmin käyttänyt tovin, jos toisenkin!

Uudet opit hyödyttävät koko organisaatiota

Henkilöstöasiantuntija Tanja Miettisen mukaan erinomaista palautetta ovat saaneet erityisesti koulutuksen pieni ryhmäkoko, koulutustilat sekä koulutuksien ajankohtaisuus.

Koulutukset on sidottu jokapäiväiseen tekemiseen niin, että opit on voitu viedä suoraan tunnilta omaan työhön.

”Mahdollisuudet oivalluksiin ja uuden oppimiseen ovat parhaita tapoja motivoida henkilöstöä. Samalla osaaminen kasvaa ja jokainen pääsee itse kehittämään omaa työtään. Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön Wistecin kanssa”, hän summaa.

Colliers International Finland

Colliers International Finland toimii Suomessa 26 paikkakunnalla ja työllistää yli 500 kiinteistöalan ammattilaista. Vastaamme 18 kauppakeskuksen ja 1500 toimitilakiinteistön hallinnoinnista sekä yli 50 000 kodin isännöinnistä.

www2.colliers.com

Kysy lisää koulutuksistamme

Haluatko keskustella organisaatiosi koulutustarpeista ja löytää sopivimmat vaihtoehdot?
Ota yhteyttä myyntitiimiimme, joka auttaa sinua yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Voit myös antaa lisätietoja ja jättää meille yhteydenottopyynnön.

TaaS-ASIAKKAITAMME

Berner Oy

Bernerin henkilöstö  käyttää TaaS-koulutussopimuksen palveluita ahkerasti. Saatavilla on monenlaisia tapoja ja materiaalia, joten välillä uuden oppimiseen tai vanhan kertaamiseen riittää pienikin hetki. 

Lue lisää...

Bonnier Books Finland Oy

Bonnier Books Finland neuvotteli henkilöstönsä kanssa kiky-tuntien vaihtamisen koulutukseen. Koulutus todettiin tasa-arvoiseksi kikyn toteuttamistavaksi, josta hyötyy koko organisaatio. 

Lue lisää...

Medix Biochemica

Medix Biochemica ylläpitää henkilöstönsä ICT-osaamista TaaS-palvelulla. Wistec Onlinesta löytyvät nopeat ratkaisut pulmatilanteisiin ja webinaarit innostavat osallistujia tuomaan opit suoraan omaan työhön.

Lue lisää...