Bernerin henkilöstö käyttää TaaS-palveluita ahkerasti ja monipuolisesti

Koulutuksia on tarjolla kaikkiin Bernerin toimipaikkoihin

Berner Oy on käyttänyt Wistecin koulutuspalveluita vuodesta 2015. Heillä on käytössään joustava TaaS-palvelu, joka tarjoaa laajan toimistosovellusten koulutustarjonnan eri toimipaikoissa työskentelevälle henkilöstölle.

”Henkilöstömme on ottanut palvelun sisältämät moduulit monipuolisesti käyttöön: jotkut osallistuvat avoimiin luokkakoulutuksiin ja myös opiskelu itsenäisesti verkossa kuuluu palveluun. Lisäksi olemme sisällyttäneet palveluun myös omia talokohtaisia koulutuksiamme ja voimme jättää tukipyyntöjä Wistecin asiantuntijoille osaamiseen liittyvissä ongelmatilanteissa”, kertoo Bernerin IT-päällikkö Anneli Paakkola.

Ahkeraa koulutusten käyttöä

Anneli Paakkolan mukaan henkilöstö käyttää TaaS-koulutussopimuksen palveluita entistä ahkerammin, kun kiinteään hintaan saa kouluttautua niin paljon kuin haluaa. Toinen etu on se, että saatavilla on monenlaista materiaalia ja helpossa muodossa eli lyhyinä videoina, jolloin pienetkin ajanhetket voi hyödyntää kouluttautumiseen.

”Olen erittäin tyytyväinen Wistecin tarjoamaan palveluun ja voin suositella sitä myös muille organisaatioille” Anneli Paakkola vahvistaa.

 

Bernerin IT-päällikkö Anneli Paakkola

Berner Oy:n IT-päällikkö Anneli Paakkola

Henkilöstömme on ottanut palvelun sisältämät moduulit monipuolisesti käyttöön: jotkut osallistuvat avoimiin luokkakoulutuksiin ja myös opiskelu itsenäisesti verkossa kuuluu palveluun.

Bernerin logo

Berner Oy

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Bernerin liiketoimintayksiköt tarjoavat tuotteita ja palveluita kuluttajille, yrityksille, julkiselle sektorille sekä teollisuudelle.

berner.fi

Kysy lisää koulutuksistamme

Haluatko keskustella organisaatiosi koulutustarpeista ja löytää sopivimmat vaihtoehdot?
Ota yhteyttä myyntitiimiimme, joka auttaa sinua yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Voit myös antaa lisätietoja ja jättää meille yhteydenottopyynnön.

TAAS-ASIAKKAITAMME

Bonnier Books Finland Oy

Bonnier Books Finland neuvotteli henkilöstönsä kanssa kiky-tuntien vaihtamisen koulutukseen. Koulutus todettiin tasa-arvoiseksi kikyn toteuttamistavaksi, josta hyötyy koko organisaatio. 

Lue lisää...

Colliers International Finland Group Oy

Colliers käyttää TaaSia monipuolisesti. Koulutukset ovat koko henkilökunnan saatavilla ja raportointipalvelu auttaa osaamisen seurannassa ja kehittämisessä.

Lue lisää...

Medix Biochemica

Medix Biochemica ylläpitää henkilöstönsä ICT-osaamista TaaS-palvelulla. Wistec Onlinesta löytyvät nopeat ratkaisut pulmatilanteisiin ja webinaarit innostavat osallistujia tuomaan opit suoraan omaan työhön.

Lue lisää...