Kokemuksia
koulutus­palveluistamme

Asiakkaamme kertovat yhteistyöstä

Monesti on parempi antaa muiden kertoa puolestaan! Referensseistämme löydät käytännön kokemuksia siitä, miten eri alojen organisaatiot, yritykset ja yhteisöt ovat hyötyneet koulutuspalveluistamme.

Berner Oy

Bernerin henkilöstö  käyttää TaaS-koulutussopimuksen palveluita ahkerasti. Saatavilla on monenlaisia tapoja ja materiaalia, joten välillä uuden oppimiseen tai vanhan kertaamiseen riittää pienikin hetki.

Lue lisää...

Bonnier Books Finland Oy

Bonnier Books Finland neuvotteli henkilöstönsä kanssa kiky-tuntien vaihtamisen koulutukseen. Koulutus todettiin tasa-arvoiseksi kikyn toteuttamistavaksi, josta hyötyy koko organisaatio.

Lue lisää...

Colliers International Finland Group Oy

Colliers käyttää TaaSia monipuolisesti. Koulutukset ovat koko henkilökunnan saatavilla ja raportointipalvelu auttaa osaamisen seurannassa ja kehittämisessä.

Lue lisää...

Finlandia-talo

Finlandia-talon positiiviset kokemukset koulutuksista johtivat siihen, että TaaS-sopimukseen otettiin mukaan myös Finlandia-ravintola. Joustava koulutuskumppani on kaikkia hyödyttävä ratkaisu.

Lue lisää...

Hartela

Hartela kouluttaa henkilöstöään Wistec Onlinen verkkokursseilla, koska se on joustavin tapa eri paikkakunnilla toimiville henkilöille. Jokainen pääsee tarvitsemaansa koulutukseen helposti ja nopeasti.

Lue lisää...

Kuurojen Liitto

Kuurojen Liiton henkilöstön Office 365 -koulutuksissa on huomioitu EU:n saavutettavuusdirektiivin velvoitteet ja erilaiset tavat oppia. Tuloksena on yhdenvertaista ja tasa-arvoista koulutusta.

Lue lisää...

Medix Biochemica

Medix Biochemica ylläpitää henkilöstönsä ICT-osaamista TaaS-palvelulla. Wistec Onlinesta löytyvät nopeat ratkaisut pulmatilanteisiin ja webinaarit innostavat osallistujia tuomaan opit suoraan omaan työhön.

Lue lisää...

Suomen Punainen Risti

SPR siirtyi yksittäisistä kursseista jatkuvan koulutuksen malliin ja on entistäkin tyytyväisempi sekä koulutuksien että yhteistyön laatuun. Osaamisen kartoitus antoi hyvän pohjan henkilöstön IT-osaamisen kehittämiselle.

Lue lisää...

Skanska

Skanska Suomi halusi onnistua Office 365-palveluiden käyttöönotossa. Tämä varmistetaan kouluttamalla ympäri Suomen sijaitseva henkilöstö joustavasti ja tehokkaasti TaaSin avulla. Ensimmäiset palautteet koulutuksista on jo saatu.

  Lue lisää...

ASIAKKAITAMME

Näin pääset helposti alkuun

Haluatko keskustella organisaatiosi koulutustarpeista ja löytää sopivimmat vaihtoehdot?

Ota yhteyttä myyntiimme, joka auttaa sinua yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Tai lähetä meille tarjouspyyntö lisätietoineen, niin otamme sinuun yhteyttä!