Kokemuksia
koulutus­palveluistamme

Asiakkaamme kertovat yhteistyöstä

Monesti on parempi antaa muiden kertoa puolestaan! Referensseistämme löydät kokemuksia siitä, miten eri alojen organisaatiot, yritykset ja yhteisöt ovat hyötyneet koulutuspalveluistamme.

Berner Oy

Bernerin henkilöstö  käyttää TaaS-koulutussopimuksen palveluita ahkerasti. Saatavilla on monenlaisia tapoja ja materiaalia, joten välillä uuden oppimiseen tai vanhan kertaamiseen riittää pienikin hetki. 

Lue lisää...

Espoon seurakuntayhtymä

Seurakuntien työntekijät vahvistivat Teams ja Office 365 -osaamistaan omatoimisen harjoittelun lisäksi koulutuksilla. Uudet opit saatiin heti käyttöön rippikoululaisten kanssa ja keskinäistä työtä sujuvoittamaan.

Lue lisää...

Finlandia-talo

Finlandia-talon positiiviset kokemukset koulutuksista johtivat siihen, että TaaS-sopimukseen otettiin mukaan myös Finlandia-ravintola. Joustava koulutuskumppani on kaikkia hyödyttävä ratkaisu. 

Lue lisää...

Hartela

Hartela kouluttaa henkilöstöään Wistec Onlinen verkkokursseilla, koska se on joustavin tapa eri paikkakunnilla toimiville henkilöille. Jokainen pääsee tarvitsemaansa koulutukseen helposti ja nopeasti.

Lue lisää...

Kuurojen Liitto

Kuurojen Liiton henkilöstön Office 365 -koulutuksissa on huomioitu EU:n saavutettavuusdirektiivin velvoitteet ja erilaiset tavat oppia. Tuloksena on yhdenvertaista ja tasa-arvoista koulutusta.

Lue lisää...

Medix Biochemica

Medix Biochemica ylläpitää henkilöstönsä ICT-osaamista TaaS-palvelulla. Wistec Onlinesta löytyvät nopeat ratkaisut pulmatilanteisiin ja webinaarit innostavat osallistujia tuomaan opit suoraan omaan työhön.

Lue lisää...

Orient Occident

Orient Occidentissa johtoryhmä kannustaa henkilöstöä kehittämään osaamistaan niin verkkokursseilla kuin luokassakin. Suunnitelmallinen koulutus aloitettiin osaamisen ja toiveiden kartoituksella, josta syntyi yrityksen oma Digioppimisen polku.

Lue lisää...

Suomen Kansallisooppera ja -baletti

Henkilöstöä innostetaan jatkuvaan kouluttautumiseen niin, ettei koulutuksissa istu ainoastaan samat henkilöt, vaan myös niitä, joiden osallistuminen on syystä tai toisesta jäänyt vähälle.

Lue lisää...

Suomen Punainen Risti

SPR siirtyi yksittäisistä kursseista jatkuvan koulutuksen malliin ja on entistäkin tyytyväisempi sekä koulutuksien että yhteistyön laatuun. Osaamisen kartoitus antoi hyvän pohjan henkilöstön IT-osaamisen kehittämiselle.

Lue lisää...

Sanoma Media Finland

Sanoman henkilöstö kehittää osaamistaan itsenäisesti ja vahvasti esimiesten tuella. TaaS tarjoaa joustavat koulutukset ja palvelut silloin, kun niille on tarvetta. Henkilöstö osallistuukin koulutuksiin aktiivisesti ja innolla.

Lue lisää...

Skanska

Skanska Suomi halusi onnistua Office 365-palveluiden käyttöönotossa. Tämä varmistetaan kouluttamalla ympäri Suomen sijaitseva henkilöstö joustavasti ja tehokkaasti TaaSin avulla. Ensimmäiset palautteet koulutuksista on jo saatu.

  Lue lisää...

Werner Söderström Osakeyhtiö

WSOY:n henkilöstön osaamista kehitetään jatkossakin TaaS-koulutussopimuksen palveluilla. Yhteistyöstä hyötyvät sekä työntekijät että HR, kun koulutuksia ja niihin liittyviä palveluita parannetaan alan asiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää...

ASIAKKAITAMME

Näin pääset helposti alkuun

Haluatko keskustella organisaatiosi koulutustarpeista ja löytää sopivimmat vaihtoehdot?

Ota yhteyttä myyntiimme, joka auttaa sinua yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Tai lähetä meille tarjouspyyntö lisätietoineen, niin otamme sinuun yhteyttä!