Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.
Avoimet koulutukset

Koulutustarjonta syksy 2018 & kevät 2019

Tutustu ja varaa paikkasi syksyn 2018 ja kevään 2019 koulutuksista!

Olemme uudistaneet koulutustarjontaamme päivittämällä vanhoja sisältöjä, yhdistämällä koulutuksia tiiviimmiksi kokonaisuuksiksi sekä luomalla täysin uusia koulutuksia. Tämä kaikki, koska haluamme palvella Sinua entistäkin paremmin ja monipuolisemmin!

Jaoimme lisäksi Excel -koulutukset kolmeen kategoriaan, josta Sinulla on helppo valita itsellesi sopivimmat koulutukset oman tasosi ja tavoitteidesi mukaisesti. Kategoriat ovat nimeltään perusosaaminen, erityisosaaminen ja asiantuntijataso

 

Tutustu lisäksi kasvaneeseen Office 365 -koulutustarjontaan - tarjolla on nyt useamman aiheen koulutuskokonaisuuksia, sekä yksittäisten aiheiden etäkoulutuksia. Ota Yammer, Planner, Teams, Forms ja kumppanit haltuun!


Myös Helsingin ulkopuolella tapahtuu! Päivitimme tarjonnan ja keväällä 2019 Jyväskylässä, Oulussa, Turussa ja Tampereella voi osallistua Excel perusosaamisen lisäksi myös kauden suosituimpien aiheiden koulutuksiin. 

HUOM! Mikäli et löydä haluamasi aiheen koulutusta tarjonnastamme – ota meihin silti yhteyttä. Koulutamme myös englanniksi sekä kattavasti seuraavia aiheita kuten Access, Myyjien mobiilit työkalut, XML, sähköiset lomakkeet, FileMaker jne.

 

Ota yhteyttä

Lisätiedot 

Koulutukset järjestetään Wistecin tiloissa Helsingin Ruoholahdessa tai sopimustiloissamme valtakunnallisesti. Huomaathan, että tarjolla on myös etäkoulutuksia.

Avoimien koulutusten kesto on klo 9.00 - 16.00 (poikkeukset on ilmoitettu erikseen). Päivähintaan sisältyy koulutusmateriaali, aamupala sekä kahvitarjoilut.

Ennen koulutusten alkua osallistujille lähetetään sähköpostiin virallinen kurssikutsu. Kutsusta löytyy kaikki oleellinen tieto liittyen koulutukseen.

Lisäämme hintoihin alv. 24 %

Ilmoittautuminen koulutuksiin

Koulutuksiin voi ilmoittautua seuraavasti; 

Osallistumisen peruuttaminen

Osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta 14 vrk ennen koulutuksen alkua.  Peruutuksen tullessa myöhemmin, veloitamme osallistumisen kokonaisuudessaan. Koulutuksen osallistujaa voi vaihtaa kuluitta. Katso tarkemmat toimitus- ja peruutusehdot täältä

Koulutus tiedustelut

Koulutuksien aikatauluihin, sisältöihin ja hintoihin liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä koulutus@wistec.fi tai puhelimitse 030 670 5320.