Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.
Referenssit

Referenssit

Bonnier books Finland logoBonnier books Finland logoBonnier Books Finland

Bonnierin henkilöstö kouluttautuu jatkossakin TaaS-palvelusopimuksella

- Bonnierin kustantamot haluavat välittää tarinoita ja tietoa kaikenlaisille lukijoille, eri sukupolville ja ihmisiltä toisille, kertoo Bonnier Books Finlandin henkilöstöpäällikkö Christina Martin ja jatkaa: Kustantamomme WSOY, Tammi, Johnny Kniga ja Readme ovat vahva osa suomalaista kirjallisuusperhettä. Toimimme intohimoisesti lukuharrastuksen ja kirjoittamisen edistämiseksi ja olemme aktiivinen ja näkyvä osa yhteiskuntaa.

Asiantuntijaorganisaatiossa on aiemmin ollut haasteena löytää kullekin henkilöstöryhmälle sopivaa koulutusta ja Bonnier päättikin kokeilla Wistecin joustavaa TaaS-palvelua (Training as a Service). Innovatiivinen jatkuvan koulutuspalvelun malli otettiin organisaatiossa käyttöön 1.9.2016 alkaen.

Bonnier Books Finlandin henkilöstöpäällikkö Christina MartinBonnier Books Finlandin henkilöstöpäällikkö Christina Martin

 

Osaamisen kehittyminen lisää työn mielekkyyttä ja tehokkuutta

- Henkilöstömme on ottanut palvelun innostuneesti vastaan ja kukin on voinut nostaa osaamistaan juuri itselleen sopivalla tavalla ja aiempaa joustavammin. Henkilöstömme palaute koulutusten laadusta on ollut yksinomaan positiivista, kertoo henkilöstöpäällikkö Christina Martin.

- TaaS-palvelu on helppo budjetoida ja työ organisaatiossamme on tehostunut entisestään henkilöstömme osaamisen kehittyessä. Päätimme jatkaa sopimustamme edelleen ja voin suositella palvelua myös muille, lisää Martin (christina.martin@bonnierbooks.fi).

 

Ovenia Group Oy

Ovenia tukee henkilöstönsä osaamisen kehittämistä TaaS -koulutussopimuksella. 

Henkilöstön IT-taitojen kehittäminen ja ylläpito on nähty Ovenia-konsernissa ensiarvoisen tärkeäksi ja tästä syystä he päättivätkin aloittaa yhteistyön Wistecin kanssa vuoden 2017 alussa.

Ovenia halusi henkilökunnalleen mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen ja valitsi Wistecin TaaS-koulutussopimuksen. TaaS eli Training as a Service on palvelumalli, joka antaa monipuoliset mahdollisuudet osallistua erilaisiin koulutuksiin, säästää koulutuskustannuksissa ja parantaa työtyytyväisyyttä.

Ovenia Group Oy:n henkilöstöasiantuntija Tanja Miettinen listaa tärkeimmät yhteistyökumppanin valintaan vaikuttaneet syyt:

  • Yhdellä vuosihinnalla saa palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa henkilöstön vapaan ilmoittautumisen ja osallistumisen käytännössä kaikkeen lähi- ja etäopetukseen
  • Tarjolla on laaja koulutusvalikoima
  • Koulutusyritys toimii valtakunnallisesti koko Suomessa

Henkilöasiantuntija Tanja Miettisen mukaan yhteistyö on alkanut mainiosti ja TaaS-sopimuksen ansiosta jokainen ovenialainen on voinut osallistua juuri niihin koulutuksiin, jotka on nähnyt oman työnsä ja ammatillisen kehityksensä kannalta kaikista tärkeimmiksi. Hän on tyytyväinen myös siihen, että yhteydenpito Wistecin ja Ovenian yhteyshenkilöiden välillä on sujunut mallikkaasti ja että Wistecin tuottama raportointi koulutukseen osallistumisesta on ollut laadukasta.
 
”Puolen vuoden kokemuksella voin todeta, että olemme olleet erittäin tyytyväisiä Wistecin TaaS-palveluun. Koulutuksiin ilmoittautuminen on tehty vaivattomaksi, henkilöstömme on osallistunut koulutuksiin todella aktiivisesti ja koulutuksista on saatu hyvää palautetta. Opitut asiat on viety saman tien käytäntöön omassa työssä ja saatu koulutusmateriaali toimii hyvänä apuvälineenä jatkossakin”, Tanja Miettinen kertoo.

 

 Ovenia-konserni on Suomen johtava kiinteistöjohtamis-, vuokraus- ja isännöintipalvelujen tarjoaja. Konsernin muodostavat Ovenia Group Oy, Ovenia Oy, Ovenia Isännöinti Oy ja Realprojekti Oy. Olemme alan suurin ja vanhin yritys liike- ja toimitilojen yli 30 vuoden ja isännöinnin yli 70 vuoden kokemuksella. Vastaamme 19 kauppakeskuksen, 6000 toimitilan ja yli 72 000 asunnon hallinnoinnista. Toimimme Suomessa 23 paikkakunnalla ja työllistämme yli 500 kiinteistöalan ammattilaista. Ovenia-konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 46 miljoonaa euroa. www.ovenia.fi

Medix Biochemica

Medix Biochemica sijoittaa henkilöstöönsä ja hyödyntää Wistecin TaaS-palvelua
 
Medix Biochemica on suomalainen bioteknologiayritys, joka kehittää, tuottaa ja markkinoi monoklonaalisia vasta-aineita ja diagnostisia pikatestejä maailmanlaajuisesti. Olemme alamme edelläkävijä ja noudatamme korkeaa laatua kaikissa toiminnoissamme.
 
- Laatu tarkoittaa meillä myös vastuullista suhtautumista oman henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Wistecin TaaS-palvelun avulla ylläpidämme henkilöstömme ICT-ohjelmistojen osaamista joustavasti ja kustannustehokkaasti. Palvelussa kukin henkilö voi valita itselle sopivan tavan nostaa osaamistaan: luokkakoulutuksena, itse opiskellen verkossa, tai olla yhteydessä sovellustukeen, juuri silloin, kun apua tarvitsee. Lisäksi järjestämme talokohtaisia koulutuksia, jotka kuuluvat myös palveluun.
 
- Alussa panostimme sisäiseen markkinointiin, joka innosti henkilöitämme oppimaan ensiksi verkossa. Kesti muutamia viikkoja, että ensimmäiset henkilöt ehtivät kalenteriensakin puolesta osallistua luokkakoulutuksiin. Nämä ”pioneerit” ovat antaneet loistavaa palautetta koulutusten laadusta kollegoilleen. Näin ”puskaradio” on alkanut toimia ja toisen kvartaalin aikana palvelun käyttö on lähes kolminkertaistunut verrattuna ensimmäiseen.
 
Mitä enemmän palvelua käytämme, sitä edullisemmaksi se meille tulee. Henkilöstömme kasvanut ohjelmisto-osaaminen tehostaa työskentelyä ja samalla työtyytyväisyyskin paranee. Myös suorina kustannussäästöinä olemme jo tässä vaiheessa saaneet sijoituksellemme erinomaisen tuoton, vaikka ensimmäinen sopimusvuosi on vasta puolivälissä, iloitsee Medix Biochemican henkilöstöpäällikkö Anne Bodö (anne.bodo@medixbiochemica.fi).

Finlandia-talo

Finlandia-Talo päätti uusia TaaS-palvelusopimuksensa Wistecin kanssa
 
Finlandia-talo palkittiin joulukuussa 2016 erinomaisesta laadustaan ensimmäisenä pohjoismaisena kongressi- ja tapahtumatalona neljän tähden Recognised for Excellence –tunnustuksella!
 
- Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parasta laatua. Samaa odotamme myös omilta palvelutoimittajiltamme. Wistecin tarjoama TaaS-palvelu (Training as a Service) on innovatiivinen malli, jota päätimme kokeilla organisaatiossamme 1.3.2016 alkaen. Jo ensimmäinen sopimusvuosi on tuonut meille merkittäviä kustannussäästöjä budjettimielessäkin tinkimättä kuitenkaan koulutusten laadusta ja määrästä. Lisäksi ict-ohjelmistojen parempi hyödyntäminen tehostaa toimintaamme entisestään. Henkilöstömme on voinut nostaa osaamistaan täsmällisesti valittujen koulutusten avulla aiempaa joustavammin ja koulutusten palaute on ollut erinomaista.
 
-Olemme olleet tyytyväisiä Wistecin palveluun. Uusia järjestelmiä ja ohjelmistoja tulee meille jatkossakin ja haluamme varmistaa jatkuvalla koulutuksella ohjelmistojen täysimittaisen hyödyntämisen organisaatiossamme. Henkilöstömme on ottanut TaaS- palvelun omakseen ja siksi päätimme jatkaa sopimustamme edelleen, vahvistaa Finlandia-Talon talous- ja henkilöstöpäällikkö Heidi Kuusava (heidi.kuusava@finlandiatalo.fi).

Työterveyslaitos

Olemme valinneet Wistec Training Oy:n toteuttamaan Työterveyslaitoksen henkilöstön ICT-koulutuksia (MS Office, MS Sharepoint). Meille sovitut vastuukouluttajat ovat toimineet ammattitaitoisesti ja tuntevat koulutusaiheet riittävän laajasti asiantuntijoitamme ajatellen. Myös Wistecin tiimin kanssa toteutettu koulutustenhallinta on toiminut luotettavasti palvelun ollessa ystävällistä ja täsmällistä. Koulutusten tiedot välittyvät osaksi henkilöstömme koulutusrekisteriä.

Mikko Mäkipää
Tietohallintopäällikkö
Työterveyslaitos

 

Berner Oy

Meillä on käytössä Wistecin TaaS –jatkuva palvelu (TaaS=Training as a Service). Palvelu mahdollistaa laajan toimistosovellusten koulutustarjonnan eri toimipaikoissa työskentelevälle henkilöstöllemme. Henkilöstömme on ottanut palvelun sisältämät moduulit monipuolisesti käyttöön: Jotkut osallistuvat avoimiin luokkakoulutuksiin ja myös opiskelu itsenäisesti verkossa kuuluu palveluun. Olemme sisällyttäneet palveluun myös omia talokohtaisia koulutuksia ja voimme jättää tukipyyntöjä osaamiseen liittyvissä ongelmatilanteissa. Olen erittäin tyytyväinen Wistecin tarjoamaan palveluun ja voin suositella sitä myös muille organisaatioille.

Anneli Paakkola
IT-päällikkö
Berner Oy

K-ryhmä

Olemme valinneet Wistecin tiimin toteuttamaan konsernimme ICT-koulutukset. Luotamme heidän laajaan aiheiden tuntemukseen, opetuksen vaikuttavuuteen  ja osaavaan koulutuspalvelujen hallintaan. Koulutusten tiedot välittyvät osaksi K-ryhmän osaamisrekistereitä ja pienetkin kyselyt hoidetaan ammattitaitoisesti ja nopeasti.

Suosittelen!

Hanna Laavainen
Manager, Leadership Development
Kesko HR

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisetMyynnin ja markkinoinnin ammattilaiset

MMA laajentaa sosiaalisen median valmennusten tarjontaa yhteistyössä Wistec Trainingin kanssa. 

Wistecin kokeneet kouluttajat osaavat asiansa ja tuovat tarjontaan koko ajan ajankohtaisia teemoja, jotka kiinnostavat jäseniämme. Yrityksen ketterät toimintamallit ja nopea reagointi asiakastoiveisiin soveltuvat meille hyvin. Kurssisisällöt ovat laadukkaita ja pystymme tarjoamaan webinaarien avulla näitä valmennuksia koko Suomeen. Tätä jäsenemme arvostavat.

Wistec-yhteistyön avulla saamme laajennettua paljon tarjontaa myös työttömille jäsenillemme, sillä haluamme kaikin keinoin auttaa heidän työllistymistään. Ammatillinen koulutus on työnhakuvalmennusten lisäksi tärkeä keino huolehtia työnhakukunnosta myös työttömänä. Harvalla työttömällä on varaa kehittää ammatillista osaamistaan kuten MMA:n jäsenellä, jolle tarjoamme kymmeniä valmennuksia ilmaisena jäsenetuna.

Koulutusyhteistyökumppanin kanssa on tärkeää myös jatkuvasti kehittää toimintaa ja vastata muuttuviin työelämätarpeisiin. Tässäkin olemme onnistuneet hyvin ja tuomme myös jatkossa uusia valmennuksia ajankohtaisista teemoista jäsenillemme.

Jouni Röksä
Koulutus- ja tutkimuspäällikkö
FM, VPD, JET
Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

TTS Työtehoseura

TyötehoseuraTyötehoseura

Olemme hallinnoineet O365-ympäristöä yrityksen ja erehdyksen kautta. Kun olemme joutuneet umpisolmuun, Wistec on auttanut meidät nopeasti takaisin tukevalle maalle.

Wistecin tutun ammattilaisen avulla olemme pystyneet selvittämään O365-ympäristön haastavat tilanteet ja oppineet runsaasti uusia asioita ympäristön hallinnasta ja alan parhaista käytännöistä.

Pekka Vartiainen
Tietohallintopäällikkö
TTS Työtehoseura