Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.
Tiina Lähteenmäki - Avainasiakaspäällikkö

Tiina Lähteenmäki - Avainasiakaspäällikkö

Julkaistu 22.11.2016

Kenen kanssa puhutaan?
Olen Tiina Lähteenmäki, ratkaisumyyjä ja koulutussuunnittelija. Synnyin Lahdessa, jossa opin yrittäjäperheessä asiakaspalvelutaitoja heti kun yletyin myyntitiskin takaa kodinkoneita esittelemään. Muutin pääkaupunkiseudulle opiskelemaan tietojenkäsittelyä, projektityötä ja systeemisuunnittelua ja valmistuin ensimmäisten IT-tradenomien joukossa Heliasta 90-luvun lopulla. Päätin jo opiskeluaikana, että haluan työskennellä yritysten parissa ja kehittämishankkeissa. Olen kerännyt työkalupakkiini sovellustuntemuksen lisäksi kokemuksia myynti- ja tiimityövalmennuksista, laatukoulutuksista ja viimeisimpänä ITIL Foundation -palveluhallinnan sertifikaatin (terveisiä Larille Wakaruun).

Harrastustoiminta urheilun parissa ohjasi minut oto-tiedottajaksi - edelleen innostun mailapeleistä ja nautin ihan tavallisesta perhearjesta kolmen lapsen, aviomiehen ja espanjalaisen löytökoiramme kanssa.

Miksi olet Koulutusmyyjä?
Ala on hyvin kiinnostava ja olen aina pitänyt projektityöstä. Käytössäni on aivan loistava kouluttaja- ja kollegakaarti ideoineen ja olemme tehneet pitkään töitä yhdessä. Koulutuksia suunnitellaan ja aikataulutetaan jo paljon ennen koulutushetkeä, laatua tarkkaillaan palautteen pohjalta ja puntaroidaan jatkotoimia. Pidän asioiden tarkasta analysoinnista ja läpikäymisestä. Pyrimme siihen, että Wistec on Suomen paras IT-alan kouluttaja ja asiakaspalvelu on huippulaatua.
 
Mitä suunnitteluterveisiä haluat lähettää asiakkaille?
Tervetuloa suunnittelutapaamiseen kanssani. Kartoitetaan yhdessä koulutustarpeet ja esittelen monia hyviä ratkaisumalleja.

Terveisin,
Tiina