Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.
Marko Ekroth - asiantuntija

Marko Ekroth - asiantuntija

Julkaistu 26.04.2016

Kuka olet?

Olen Marko Ekroth, ICT-alan tietopankki. Alkuperäiseltä koulutukseltani olen kokki ja baarimestari mutta kouluttautumisen kautta päädyin nykyiseen hommaani. Tehtäviini kouluttajaksi ja konsultiksi siirryin jo 15 vuotta sitten. Koulutustehtävien lisäksi olen toiminut yrittäjänä. Parhaiten minut tunnistaa mustista buutseista.

 

Mihin aiheisiin olet erikoistunut?

Vuosien varrella olen kouluttanut erilaisia ohjelmistoja ja teknologioita hyvinkin laajasti. Tällä hetkellä selvä suosikkini on Sharepoint ja Office 365 palvelut. Adoben tuotteet kuten Photoshop ja InDesign ovat myös lähellä sydäntäni. Koulutusten lisäksi teen mielelläni konsultointeja liittyen vaikkapa Office 365 tai Sharepoint työtilojen käyttöönottoon. 

Mistä pidät työssäsi?

Kouluttajan ja konsultin toimenkuva on huomattavasti laajempi kuin pelkkää kouluttamista. Hienointa yrityksessämme on mahdollisuus osallistua kaikkeen toimintaan, myös niihin osa-alueisiin missä omat vahvuuteni ovat heikommat. Opin jatkuvasti uutta ja erilaisissa ympäristöissä kouluttaessani pääsen ratkaisemaan mitä mielenkiintoisempia ongelmia. Kaikki tämä antaa minulle suurta tyydytystä sekä haastetta.   

Mitä terveisiä haluat lähettää asiakkaillesi?

Työelämässä tekniikka kehittyy huimaavaa vauhtia ja pelkällä tekemällä oppii asenteella ei pääse enää pitkälle. Kolme tuntia koulutusta aiheesta säästää usean henkilön kymmenen tuntia. Tämä tuo vain säästöjä sekä vähempää proppujen palamista, kun googlekaan ei auta. 

Voitte olla kanssani erimieltä, mutta olet silloin vain väärässä. 

 

Terveisin, Marko