Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.
Leena Eklund - Avainasiakaspäällikkö

Leena Eklund - Avainasiakaspäällikkö

Julkaistu 21.11.2016

Kuka olet?
Olen Leena Eklund. Asun Espoossa Kauklahdessa. Perheeseeni kuuluvat mieheni ja poismuuttaneet ja aikuistuneet lapseni. Harrastan joogaa sekä uintia lämpimässä että jäisessä vedessä ja kahvakuuliakin käyn nostelemassa. Luontoon ja metsään on kiva pujahtaa ympäri vuoden ihastelemaan ja vaeltelemaan. Luonnon lisäksi lähellä sydäntäni on ruoanlaitto. Hyvin usein lasteni lisäksi saamme perjantaina myös ystäviämme illalliselle kanssamme. Kokkaaminen on kivaa ja syöminen yhdessä on erittäin hauskaa. Maittavan aterian jälkeen on elämä taas mallillaan. Olen luonteeltani positiivinen ja ulospäinsuuntautunut. Koetan olla murehtimatta asioita mille en mitään voi. Mutta niihin epäkohtiin, joihin voin vaikuttaa, pyrin puuttumaan. Reilu ja avoin peli on mielestäni parasta. Ja tämä toteutuu niin täällä Wistecissä työkuvioissa kuin kotona perheen kanssa. Koetan huumorin ottaa mukaan mahdollisimman moneen asiaan.

Mitä teet?
Wistecissä työskentelen myynnin parissa. Haen meille uusia asiakkaita sekä huolehdin olemassa olevista asiakkuuksista. Työni on monipuolista ja päivät ovat hyvin erilaisia. Olen aina työskennellyt myyntirajapinnassa ja jotenkin työni on aina liittynyt IT:hen. Vaikka en ole opiskellut koskaan tuota teknistä puolta, on se aina minua kiehtonut.

Asiakaskohtaamiset ovat minulle ehdottomasti viikon kohokohtia. Koulutusten myynti ja asiakkaiden kanssa koulutusten suunnittelu henkilöstölle ovat asiakokonaisuuksia, jotka ovat sekä erittäin positiivisia asioita mutta myös vaativat oikea-aikaisuutta, hyvin suunniteltuja sisältöjä ja hyviä kouluttajia. Tätä kaikkea meiltä Wistecistä löytyy.
 
Mitä terveisiä haluat lähettää asiakkaillesi?
Kouluttaminen kannattaa, kouluttautuminen kannattaa. Reippaasti vaan suunnittelemaan henkilöstölle koulutuksia. Ja jos työnantaja antaa sinulle mahdollisuuden osallistua kursseille, ei kannata aikailla vaan mukaan oppimaan uuttaa tai kertaamaan vanhaa. Tietotekniikka mahdollistaa meille melkein mitä vain, meidän vaan pitää osata ottaa se käyttöön.

Wistecissä ollaan joustavia. Koulutukset räätälöidään vastaamaan tarkasti asiakkaan tarvetta. Koulutamme tunnin verran, päivän verran, etäkoulutuksin, verkossa, suomeksi, ruotsiksi, englanniksi…Kerro mitä tarvitset ja me toteutamme. Työniloa ja toivottavasti tapaamme pian!

Terveisin,
Leena