Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.
Yritys

Yritys

Wistec Training Oy 

Wistec Training Oy on henkilöstönne ICT-osaamisen kehittämisen ja toimintatapojen muuttamisen asiantuntijatalo. 12-henkinen tiimimme ja kumppaniverkostomme takaavat laadukkaat koulutus- ja konsultointipalvelut, joita toteutamme 20 vuoden kokemuksella. Mielestämme uusi osaaminen tulee muuttaa myös tehokkaammiksi toimintatavoiksi. Varmistamme että koulutuksessa saadut taidot muuttuvat arkipäivän toiminnaksi, joka toteuttaa ICT-investoinnille asetetut tavoitteet. Palvelumme yhdistää teknologian, johdon, esimiehet ja henkilöstön yhdeksi osaavaksi kokonaisuudeksi.

 

Wistecin tarina - ketä me olemme

Ympäri on käyty ja yhteen tultu. Olemme toimineet IT-(silloisessa atk-)koulutusbisneksessä vuodesta 1997. Ensimmäiset 14 vuotta meidät tunnettiin Datafrankin nimellä, 2010 liityimme yrityskaupalla Salcom Groupiin osaksi isompaa kokonaisuutta, ja palasimme jälleen kesällä 2015 selkeästi pieneksi yksityiseksi toimijaksi nykyisen 12 henkilön voimin. Eli meillä on jo kolmas elämä menossa yritystasolla, mutta ihmiset on samoja, kovan luokan ammattilaisia! Meillä on jokaisella asiantuntijalla vähintään 10 vuoden kokemus alalta.

Olemme jo kokeneita konkareita, muttemme kuitenkaan ikäloppuja!

 

Miksi me ollaan olemassa

Haluamme pitää suomalaisten työntekijöiden lippua korkealla ja samalla tuottaa asiakkaillemme tulosta! Miten tämä muka onnistuu: Suomalaiset organisaatiot ottavat kovin mielellään yleensä käyttöön uusia järjestelmiä. Siinä meillä ollaan varmaan maailman kärkeä.

MUTTA: Liian usein tyydytään siihen, että välineet tulee hankittua ja vain luullaan, että ne tulevat hyötykäyttöön itsekseen tai ohjeistamalla ihmisiä. Näin ei ole. Henkilökunta, eli ne ihan tavalliset ihmiset tarvitsee tukea, apua ja perusteluja, miksi mitäkin uutta pitäisi ottaa käyttöön. Se on se meidän juttu. Varmistaa asiakasorganisaatiollemme, että he saavat tuottoa investoinneilleen (sekä teknisille- että ihmisille) ja toisaalta nostaa ihmisten työtyytyväisyyttä heidän osaamistaan kehittämällä. Nyrkkisääntö: 20 % satsaus osaamiseen tekniikan lisäksi nostaa tehoa vähintään 50 % ja mikä parasta, tyytyväisten ihmisten tekemänä.

 

Mitä me teemme

ICT-ohjelmistojen ja järjestelmien koulutusta ja konsultointia; sekä ihan tavallisille käyttäjille että myös ICT-asiantuntijoille. Kaikki koulutusmetodit, kaikki ohjelmistot, kerro miten haluatte toimia. Ainoa, missä tarvitsemme apuanne, on aika. Jos halutaan kasvattaa tietoa ja osaamista, se vaatii aikaa, vaikka vähänkin kerrallaan. Ilman aikaa emme mekään onnistu. Kaikkemme teemme, että ollaan ketteriä ja joustetaan, mutta jotain on tähän varattava.

MUTTA: Me takaamme, että se ajallinen satsaus maksaa itsensä puolen vuoden sisällä takaisin ja sen jälkeen kaikki on pelkkää voittoa!

 

Mikä on parasta meissä

Ihmiset. Meillä on tarjota tämä meidän porukka ja kaikki mitä me yhdessä pystymme tekemään ja tuottamaan. Muuta emme teille lupaa. Mutta sen lupaamme, että tämä porukka on valtakunnan terävintä kärkeä, sitoutunutta ja osaavaa ja oikeasti huolissaan siitä, että te, hyvät asiakkaat, saatte rahoillenne vastinetta ja investoinnillenne katetta. Jos tiedätte parempaa, valitkaa se. Hinnaltaan emme ole varmaankaan halvimpia, emme taatusti kalleimpia, mutta hinta/laatu-suhteessa emme häviä kenellekään. Jos et usko, kokeile!

 

Miksi Wistecin palveluja kannattaa ostaa?

Olemme henkilöstönne osaamisen kehittäjä. Lupaamme, että panostamalla teknisten hankintojen lisäksi myös osaamiseen teemme teille organisaationa tulosta ja lisäksi saatte tyytyväisemmän henkilöstön. Vaikuttavuustestiemme mukaan lyhytkin koulutus nostaa henkilön osaamista koulutetusta aiheesta keskimäärin 20-25 %. Tämä näkyy suoraan organisaation ”viivan alla”.

Yleinen väite: ”Meidän ihmiset ei ehdi koulutuksiin.” -Meiltä löytyy oikea koulutusmuoto jokaiseen tilanteeseen; verkossa voi kasvattaa osaamistaan vaikka minuutin kerrallaan, vuorokauden ympäri. Personal-palvelumme mahdollistavat osaamiseen liittyvien ”kipupisteiden” hoidon henkilökohtaisissa 15-30 min täsmäkoulutuksissa. Välillä kannattaa istahtaa luokkamuotoisestikin kollegoiden kanssa: Räätälöity, tiimikohtainen workshop säästää itsensä takaisin jo parissa kuukaudessa tuottaen sen jälkeen pelkkää voittoa.

Kun käytätte meidän palveluja, teillä on Osaava ja siksi motivoituneempi henkilöstö, parempi työtyytyväisyys, tuottoa ICT-investoinneille ja vähemmän muutosvastarintaa. Siksi kannattaa valita kumppaniksi Wistec!