Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.
Diagnostiset testit

Diagnostiset testit

Diagnostiset testauspalvelut

Wistec tarjoaa diagnostisia etätestauspalveluita yhteistyössä ECDL Finlandin kanssa. Testit ovat räätälöitävissä ja ne on suunniteltu mittamaan miten hyvin työntekijät ovat omaksuneet esim. Office-taidot lähiopetuksella ja itsenäisellä opiskelulla.

Diagnostiset testit suoritetaan netissä simuloidussa ympäristössä omalta työpisteeltä omalla henkilökohtaisella testitunnuksella. Diagnostiset testiaiheet saa suorittaa samalla istunnolla ja palata työtehtävien pariin kun on valmis. Tulokset tallentuvat testiympäristöön ja hyödynnettävissä kehityskeskusteluihin ja koulutussuunnitteluun. Tarvittaessa voimme toimittaa tuloskortit työntekijöillenne ja suositella sopivat jatkokoulutukset.

Wistec Online auttaa teitä valmistautumaan testeihin ja virallisiin ECDL-sertifiointeihin ainoana Suomessa.

Kartoituspalvelu

Kartoituspalvelun avulla kartoitamme henkilöstönne koulutustarpeet ja autamme koulutusryhmien muodostamisessa. Palvelun avulla osallistujanne pääsevät oikean tasoisille kurssille ja näin saavat koulutuksesta parhaan mahdollisen hyödyn.

Toteutamme kartoitukset web-kyselyllä ja raportoimme teille tulokset. Meillä on valmiina laaja kysymyspankki. Vakiomuotoisten kysymyssarjojen lisäksi voimme myös räätälöidä kartoituskysymykset asiakaskohtaisesti.

Tiedustelut ja yhteydenotot osoitteeseen koulutus@wistec.fi tai puhelimitse numeroon 030 670 5320.