Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.
Asiakaskohtaiset koulutukset

Asiakaskohtaiset koulutukset

Asiakaskohtaiset koulutukset

Kun organisaatiollasi on useita koulutettavia samaan aihealueeseen, toteutamme yhdessä kanssanne juuri teidän tarpeisiinne soveltuvat koulutukset. Tehokkaalla räätälöinnillä ja esitehtävillä kurssin kesto lyhenee ja osaamisenne vahvistuu juuri toivomillanne osa-alueilla.

Asiakaskohtaisen koulutuksen kesto ja metodit voivat vaihdella tunnin tietoiskumaisesta esityksestä useamman päivän koulutuskokonaisuuteen tai esim. workshopeihin.

Ammattitaitoinen myyntimme suunnittelee kanssasi tarpeitanne parhaiten palvelevan koulutuskokonaisuuden yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa.

Tiedustelut ja yhteydenotot osoitteeseen koulutus@wistec.fi tai puhelimitse numeroon 030 670 5320.  

Personal IT-Trainer -vieriopetus

Personal IT-Trainer on henkilökohtainen valmentaja tietotekniikkaosaamiseen liittyvissä asioissa. Tarve voi liittyä esimerkiksi projektin viimeistelyyn, raportoinnin kehittämiseen tai yksittäisen ohjelman tehokkaampaan hyödyntämiseen uusissa työtehtävissä.

Koulutus toteutetaan asiakkaan tiloissa. Hinnoittelu perustuu yhden henkilön koulutukseen. Yksityisopetus sisältää tehokoulutuksen (puolipäiväisissä klo 9-12 tai 13-16 sekä kokopäiväisissä 9-16), koulutusmateriaalin ja koulutuksen räätälöinnin ja valmistelun (puhelin / sähköposti) etukäteen.

Floor Walker -yksikkökohtainen Office-kouluttaja 

Osastokohtainen, kiertävä tai klinikkaa pitävä Office-kouluttaja avustaa migraationne aikana tai uuden toimistotyökalun käyttöönotossa. Floor Walker -kouluttajaa voitte hyödyntää myös silloin, kun haluatte jaksottaa päivän koulutuksen erimittaisiin henkilökohtaisiin koulutuksiin.

Päivän veloitusperuste määräytyy vaaditun asiantuntijatason mukaan ja päivään voi yhdistellä vapaasti eri koulutusaiheita.

Tietoiskut ja webinaarit

Tietoiskut

Kokeneet kouluttajamme viihtyvät luontevasti myös isommilla estradeilla. Tulemme esittelemään kehityshankkeenne, annamme makupaloja uusista työkaluista ja motivoimme henkilöstöänne tuleviin muutoksiin.

Online -koulutukset ja webinaaritallenteet

Online -koulutusten aiheena voi olla esim. tietoturva, toimintatapojen muutokset ja uusien työvälineiden- ja ohjelmien esittely. Koulutukset on helppo räätälöidä myös tiimeille työprofiilien mukaan. Voimme tarvittaessa tallentaa online -koulutuksen myöhempää käyttöänne varten.

VINKKI! Suunnittelemme kanssanne räätälöityjä webinaaritallenteita henkilöstönne käyttöön.