Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.
TaaS-pilotti 2018


Kokeile nyt helposti ja ilman sitoumuksia!

KUSTANNUSTEHOKKAAT KOULUTUSPALVELUT
TaaS-asiakkaamme ovat todistetusti tyytyväisiä

 

Haluatko kehittää liiketoimintaasi ja henkilöstösi osaamista kustannustehokkaasti?

Jos et vielä ole tutustunut Training as a Serviceen eli TaaSiin, nyt on paras hetki kokeilla sitä omassa organisaatiossasi! 

TaaS on jatkuva koulutuspalvelu, jolla saat rajoituksettoman määrän koulutuksia lähiopetuksena ja verkossa, asiakaskohtaisesti suunniteltuja koulutuksia ja työpajoja sekä raportointi- ja sovellustukipalvelut yhdellä laskulla.

Kun varaat TaaSin kokeilujakson 31.1.2019 mennessä, saat kaikki palvelut neljän kuukauden ajaksi ilman sitoumuksia! Kokeilujakso on tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat testata Wistecin TaaS-palveluita pienellä pilottiryhmällä. Tämän jälkeen voitte itse päättää, soveltuuko se koko henkilöstönne käyttöön. 

Varmista ryhdikäs aloitus ensi kevään koulutuksiin nyt!

 

Miksi kokeilisin TaaSia?

Koulutuspalveluiden hankinta voi pahimmillaan olla työläs ja kallis projekti, josta ei jää käteen edes todennettuja tuloksia. Siksi haluammekin yllättää sinut positiivisesti ja tarjoamme organisaatiollesi kokeiltavaksi TaaSia, jonka saat käyttöön kevyesti ja ilman sitoumuksia. Kokeilujaksolla saatte samat hyödyt kuin muutkin tyytyväiset TaaS-sopimusasiakkaamme:

 • TaaS huomioi erilaiset koulutustarpeet
  = Tarjolla on monipuolisia tapoja oppia: lähiopetus, verkkokurssit, etäopetus, asiakaskohtaisesti suunnitellut työpajat, tietoiskut ja koulutukset jne.

 • TaaS on tasapuolinen koko henkilöstölle
  = Laaja kurssitarjonta, johon kaikilla on mahdollisuus osallistua: avoin kurssitarjontamme sisältää rajoituksettoman osallistumisen lähes 300 lähi- ja etäkoulutukseen, Wistec Onlinen kaikki verkkokurssit ovat saatavilla 24/7 sekä päivystävät asiantuntijamme antavat sovellustukea.

 • TaaS auttaa ylläpitämään osaamisen riittävällä tasolla
  = Saat ajantasaisen raportoinnin palveluiden käytöstä henkilötasolla sekä dataa 
  koulutusten kehittämiseen.

Mitä kaikkea TaaS-kokeilujaksoon kuuluu? 

TaaSin saa käyttöön nopeasti ja olemme tukenanne koko neljän kuukauden kokeilujakson ajan. Valitsemillenne henkilöille on tarjolla kaikki tämä:

 • Kick off -palveluesittely 30 min.
 • 0,5 päivän työpaja valitusta aiheesta, esim. Teams avainhenkilöille
 • Wistecin kaikki avoimet kurssit eli lähes 300 lähi- ja etäkoulutusta keväällä 2019
 • Wistec Onlinen tuhannet videot, testit ja harjoitukset
 • Päivystävien kouluttajiemme sovellustuki
 • Raportointipalvelu koulutusten seurantaan
 • Infosivusto organisaatiosi intraan
 • Kuukausittainen infokirje käyttäjille

Miksi ja mitä TaaSin kokeilujakso maksaa?

Yksi TaaSin hyödyistä on ylivoimainen hintaetu, sillä tämän edullisemmin ei koulutuksia löydy. Mitä nopeammin aloitat TaaSin kokeilujakson, sen paremmin saat keväästä täyden hyödyn! 

TaaS-pilottihinnat 2019Kokeilujaksolla TaaSiin pääsee tutustumaan valitsemanne pilottiryhmä. 

Hinnastosta näet kokeilujakson kokonaishinnan ja henkilöhinnat, jotka määräytyvät  pilottiryhmän maksimikoon mukaisesti.

Huomaathan, että hintojen vertailussa voit käyttää esimerkiksi avoimen kurssin keskimääräistä päivähintaa, joka on 500 €/henkilö.

Varmista henkilöstösi kevään 2019 koulutukset nyt!

Miksi et siis kokeilisi koulutuspalveluita, joilla on tyytyväisiä käyttäjiä ympäri Suomen? Saat samalla hyvän startin henkilöstösi kevään 2019 koulutuksiin!

Kun teet tilauksen TaaS-kokeilujaksosta 31.1.2019 mennessä, voit toteuttaa neljän (4) kuukauden pilottijakson organisaatiossasi kevään 2019 aikana. Kampanja-ajan jälkeen voit joustavasti laajentaa sopimuksen koko henkilöstösi käyttöön. Huomaathan, että tarjous on kertaluontoinen ja koskee vain uusia asiakkaita.

Otathan yhteyttä, niin keskustellaan juuri sinun organisaatiollesi parhaiten sopivista koulutuspalveluista!

Voit jättää tietosi klikkaamalla napista lomakkeellemme tai soittaa myyntitiimillemme: 

Leena Eklund 040 163 8120
Juha Huhtanen 050 567 8994
Tiina Lähteenmäki 050 523 3866